POZNATOM GLUMCU LOPTICA SLOMILA VILICU I ZUBE! PAKAO I DALJE TRAJE: Oven je mogao da UMIRE! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Profimedia

HOROR

POZNATOM GLUMCU LOPTICA SLOMILA VILICU I ZUBE! PAKAO I DALJE TRAJE: Oven je mogao da UMIRE! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Pop kultura -

Glumac Sid Oven završio sa slomljenom vilicom i šest izbijenih zuba kada ga je pogodila loptica za golf u tajlandskom odmaralištu.

Lekari su rekli Sidu Ovenu da je mogao da umre da ga je lopta za golf koja mu je razbila lice pogodila samo dva centimetra viša. Sid (48) je morao na hitnu rekonstruktivnu operaciju.

Sid je još je u agoniji pet nedelja nakon nesreće. Trenutno čeka rezultate snimanja mozga i rečeno mu je da ne može kući zbog super jakih lekova protiv bolova. Strastveni golfer Sid je sinoć ispričao kako je igrao sa prijateljem 17. januara, kada ga je lopta udarila u lice iz neposredne blizine.

Rekao je: "Bio sam desetak metara daleko kada me je udarila, jako, i naravno boli me kao pakao, ali to je bio i faktor šoka. Sećam se da sam video dva zuba kako mi lete pravo iz ustiju, ali pokazalo se da je bio prelom i u licu i slomljena vilica, zajedno sa drugim zubima."

Sid je do sada bio podvrgnut pod 15 sati mučnog rekonstruktivnog tretmana da bi mu popravili lice, a čeka ga još. Takođe čeka rezultate skeniranja mozga kako bi proverio da li postoji oštećenje - i ne zna koliko dugo može potrajati potpuno oporavak.

"Prošlo je samo pet nedelja pakla, totalni pakao. Došao sam ovde na odmor da se opustim, jer već tri godine naporno treniram, i bio sam gotovo spreman da se vratim kući kada se to desilo", rekao je on.

Kurir.rs/K.Đ/Dailymail, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track