GORI TVITER ZBOG GLASANJA NA BEOVIZIJI! Sujetna Nevena, bićeš spaljena! 3 puta ništa nije URADILA i ovo će da nam USE*E
Foto: Ana Paunković, Twitter Printscreen

nastao Haos

GORI TVITER ZBOG GLASANJA NA BEOVIZIJI! Sujetna Nevena, bićeš spaljena! 3 puta ništa nije URADILA i ovo će da nam USE*E

Pop kultura -

Brojni fanovi ovog muzičkog takmičenja su razočarani, jer smatraju da su Božovićeva, Aleksandra Milutinović i Braja nepravedno ostavili Andriju Jo bez bodova

Ni dva dana posle Beovizije prašina se nije slegla. Društvene mreže gore zbog fanova koji su nezadovoljni kako je žiri glasao. Oni smatraju da je jutjuber Andrija Jo, koji je završio na četvrtom mestu, zaslužio više glasova i da su ga Nevena Božović, Aleksandra Milutinović, Aleksandra Kovač, Milan Đurđević i Dragan Brajović Braja oštetili.

Niko od njih ne osporava pobedu trija Hurricane, ali su ogorčeni što je jutjuber od žirija dobio samo osam glasova. Aleksandra, Nevena i Braja nisu mu dali nijedan glas, dok su mu Kovačeva i Milan dali po četiri poena.

Bezlična

Prva na udaru tviteraša našla se prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji. Njoj je zaprećeno pre glasanja zbog grupe Hurricane: - Nevena Božović da se uozbilji i da kao član žirija glasa za Hurricane da ne bude spaljena. Tri puta nas predstavljala i nikad ništa uradila nije još treba i ovo da nam use*e.

Društvene mreže su se usijale nakon glasanja. Među prvima se oglasio Danijel Alibabić. - Andrija Jo je zakinut za glasove stručnog žirija- napisao je crnogorski pevač.

Usledili su napadi na Božovićevu: - Ajde objašnjenje zbog čega Andrija Jo nije dobio ni glas? Kakvu sujetu ti tripuješ? Bezličnice. Dala si glasove pesmama koje se na radiju ne puštaju samo da ne bi išla protiv sebe i dala bar poen za jutjubere. Strašno

foto: Dragana Udovičić, Sonja Spasić, Dragan Kadić

Pozvali smo članove žirija, Nevena nije imala komentar, dok je Milutinovićeva rekla: - Znate koliko me interesuje što se tviterašima ne sviđa kako smo glasali. Mi smo svi muzički obrazovani, bavimo se ozbiljno muzikom i momak nije bio na visini zadatka. Žiri je stručan, a što se njima glasanje nije dopalo, to je njihov problem.

Glasali prema savesti

Đurđević ističe da su glasali prema savesti: - Ja sam dao onoliko koliko smatram da zaslužuje. Nisam glasao po ingerencijama. Andrija Jo je bio pristojan, ima neke svoje kvalitete. Treba da radi na sebi i da veruje u to što radi i sigurno će napraviti neku karijeru. Mlad je.

I Braja stoji iza svog stava: - Suština je u tome da svako glasa po svom nahođenju, ja stojim iza svakog glasa koji sam dao, ali i koji nisam dao, i evo i danas bih isto postupio.

Kovačevoj smo poslali poruku s konkretnim pitanjem, na koje ona nije odgovorila do zaključenja broja.

Andrija Jo: Zanima me samo publika

Andrija Jo je zadovoljan: - Prvi put sam stao na scenu i dobio ovoliku podršku publike i status favorita, pored jedne Nede Ukraden, kao i ostalih imena koja su toliko godina na muzičkoj sceni. Svako bi poželeo ovakav početak karijere. Čestitam devojkama, ne sumnjam da će nas predstavljati najbolje moguće i želim im pobedu u Roterdamu. Glasovi i kritike publike za mene su jedini merodavni, njih ne možete kupiti i s njima ne možete manipulisati.

foto: Ana Paunković

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Ana Paunković, Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track