NJEN NAJBOLJI ROĐENDAN DO SAD!

SKUPOCEN POKLON OD SLOBODE, GLAMUROZNA TORTA KAKVU NIKO NIJE IMAO! Ovako je Dragana Mićalović proslavila rođendan! LUDO

Pop kultura -

Glumica Dragana Mićalović je u utorak uveče u jednom prestoničkom restoranu organizovala slavlje, a mikrofona su se latile Sloboda Mićalović, kao i Milica Pavlović.

Slavlje je upriličeno u krugu prijatelja sa kojima se glumica godinama druži, kao i porodice, a jedni od najpoznatijih u lokalu bili su njena sestra Sloboda, kao i pevačica Milica Pavlović. Po svemu sudeći, sve je bilo na zavidnom nivou.

Obilna večera u kojoj su gosti mogli da uživaju, neograničena konzumacija pića i naravno dobra muzika. Glumica je savršeno bila stilizovana u zelenoj haljini sa šljokicama, sa profesionalnom šminkom i frizurom. Slavljenica Dragana odlučila je da sumira utiske sa veselja koje je potrajalo do kasno u noć.

foto: Sonja Spasić

- Divno mi je bilo za rođendan, jer su u tom trenutku bili dragi ljudi koji meni mnogo znače. Prisustvovali su moja sestra, zet, majka, jednom rečju sve je bilo savršeno. Moram priznati da mi je do sada ovo bio najbolji rođendan koji sam proslavila - rekla je Mićalovićeva, a onda dodala da su je svi prisutni iznenadili lepim poklonima, ali isto tako da joj materijalna strana kod darivanja nije bitna.

- Svi pokloni su mi jako dragi, ne bih nijednom dodatno davala na značaju. Kod poklona mi uopšte nije bitna materijalna strana, već da pogode ono što sam ja u suštini. Takođe sam dobila puno pisama, ali njihov sadržaj nije za javnost. Tako da ću to zadržati za sebe - izjavila je Dragana, koja nije želela da otkrije šta joj je dečko Stevan Purić kupio.

Iznenađenje večeri je bila glamurozna torta za koju glumica nije znala kako će izgledati, a interesantno je da je torta u jednom trenutku zasijala sa lampicama koje su bile oko nje.

- Godinama naručujem tortu kod tatinog najboljeg prijatelja. Samo ih pozovem i kažem da želim tortu, ali nikada ne biram ni ukus, ni oblik, čak ni figurice koje će biti na njoj. I mogu vam reći da me svaki put prijatno iznenade. Ovog puta je tematika bila originalna, napravili su figuricu sa mojim likom, a prostor oko mene je bila šminkernica.

U jednom trenutku se Sloboda Mićalović latila mikrofona i zapevala pesmu “Poželi sreću drugima“ od Lepe Brene, a kasnije i “Crne kose“ od Hanke Paldum koju je pevala svojoj sestri. Atmosfera je odmah dovedena do usijanja, a Sloboda svojim čarobnim glasom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Dragana je takođe poput svoje sestre odlučila da zapeva, ali je njen repertoar bio nešto malo drugačiji. Odlučila se za pesmu “Žute dunje” od Indeksa sa kojom je razgalila sve prisutne i doživela emotivni trenutak na sopstvenom rođendanu. Pored njih, i pevačica Milica Pavlović je u jednom trenutku odlučila da zapeva pred svima pesmu “Lažem sebe da ne mogu bez tebe“ koju je obradila Zorica Brunclik.

Spremila sam se za sat vremena

Dragana Mićalović otkrila je kako je njeno spremanje za rođendan bilo veoma kratko, jer je taj ceo dan provela na fakultetu.

- Ceo dan sam bila na fakultet, istuširala se, presvukla i sredila. Trebalo mi je ukupno sat vremena kako bi sve bilo na svom mestu.

foto: Ana Paunković

Sloboda joj kupila nakit Sloboda Mićalović odlučila je da kupi sestri nakit za 29. rođendan, a sve je to podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu. Pored fotografije na kojoj se vidi kutija od nakita, čiji sadržaj nije poznat, Sloboda je napisala:

- Samo najlepše za moju Draganu Mićalović.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track