HARI SLUČAJNO OTKRIO ZAŠTO JE NAPUSTIO KRALJEVSKU PORODICU: Svi ostali u ŠOKU, a evo zbog ČEGA!
Foto: Profimedia

NEOČEKIVANO

HARI SLUČAJNO OTKRIO ZAŠTO JE NAPUSTIO KRALJEVSKU PORODICU: Svi ostali u ŠOKU, a evo zbog ČEGA!

Pop kultura -

Princ Hari postao je žrtva telefonskog razgovora tokom kojeg je otkrio zašto su on i Megan Markl odlučili da napuste kraljevsku porodicu.

Otvoreno je i iskreno govorio o tome kako je teško okrenuti leđa porodici i udaljiti se od kraljevskih dužnosti u telefonskom pozivu koji mu je bio namešten. Vojvoda od Saseksa razgovarao je o svojoj odluci tokom razgovora za koji je mislio da vodi sa Gretom Tunberg.

foto: AP

Međutim, on je zapravo razgovarao s ruskim šaljivdžijama Vladimirom Kuznjcovim i Aleksejem Stoliarovim - poznatim kao Vovan i Lekus. Tokom dva telefonska razgovora u januaru, Hari je objasnio da je odluka da napuste porodicu bila teška, ali "prava" za njihovu porodicu.

Rekao je: "Uveravam vas da nije venčanje za princa ili princezu nije onakvim kako se zamišlja. Ali ponekad ispravna odluka nije uvek jednostavna. I ta odluka sigurno nije bila laka, ali bila je to prava odluka za našu porodicu, prava odluka da mogu zaštititi mog sina. Mislim da postoji mnogo ljudi širom sveta koji nas mogu razumeti i poštovati zbog toga što svoju porodicu stavljamo na prvo mesto."

Takođe se poziva na svoju porodicu kada se razgovaralo o upotrebi privatnih aviona.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Express.co.uk, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track