PREDSTAVNICE SRBIJE ODLUČILE NA KOM JEZIKU ĆE PEVATI NA EVROVIZIJI! Hurricane donele KONAČNU odluku i mnoge će ODUŠEVITI
Foto: ATA Images

Grupa Hurricane PRELOMILA!

PREDSTAVNICE SRBIJE ODLUČILE NA KOM JEZIKU ĆE PEVATI NA EVROVIZIJI! Hurricane donele KONAČNU odluku i mnoge će ODUŠEVITI

Pop kultura -

Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, koje čine bend "Hurricane", predstavljaće Srbiju na "Evroviziji", koja je planirana za proleće u Holandiji, dok se već nedeljama polemiše na kojem jeziku bi devojke trebalo da pevaju u Roterdamu.

Iako su devojke iz "Hurricane" dobijale podeljene komentare, pa su jedni želeli da pevaju na maternjem, srpskom jeziku, a drugi na engleskom, donele su odluku koja se neće svima dopasti.

"Konsultovale smo se sa našim timom. Oni kažu da je ipak bolje da pevamo na srpskom jeziku. Tako da, eto, biće na srpskom", rekla je Ivana za "Televiziju srpske dijaspore", pa se Ksenija nadovezala:

"Mislim da je i poenta da se na "Evroviziji" svi predstave maternjim jezikom. Mi uvek imamo neki miks u pesmama, malo srpski, malo engleski, malo španski, eto, "hasta la vista, babe"

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track