OD SKUPOĆE BOLE OČI: Evo kako izgleda LUKSUZNA VILA u kojoj će živeti Megan i Hari! (FOTO)
Foto: Profimedia

PRELEPO

OD SKUPOĆE BOLE OČI: Evo kako izgleda LUKSUZNA VILA u kojoj će živeti Megan i Hari! (FOTO)

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari su se iselili iz Velike Britanije, a sada su objavljene fotografije vile u Malibubu u kojoj par, navodno, planira da živi dok su u Kaliforniji.

Pišu da Saseksi koji zvanično odlaze kao stariji kraljevski reprezentativci 31. marta planiraju putovanje do dvorca Petra, što košta 15.900 dolara za noć.

1 / 9 Foto: Profimedia

Priča se se da bračni par ovu bazu planira u Kaliforniji, a ovo imanje će im pružiti priliku da dožive kakav bi bio život u državi.

foto: Profimedia

Objekat poseduje osam spavaćih soba, deset kupatila, otvoreni bazen i prostor za roštilj, kućni bioskop, plesni studio i još mnogo toga.

foto: Profimedia

Domaćin je Staj Aself Vilas. Iako nije hteo da potvrdi da Megan i Hari ostaju, objasnio je:

foto: Profimedia

"Porodice često posećuju vile kada žele da testiraju četvrt u Los Anđelesu pre nego što bilo koji potez učine trajnim" objasnio je Staj.

foto: Profimedia

"Kuća je kratkoročni najam, mnogi ljudi dolaze u Malibu tražeći dom i prvo će ih unajmiti da vide da li to ima smisla za njih i njihovu porodicu. Kuće u Malibuu nisu jeftine, tako da ne bi imalo smisla kupovati tako brzo. Hari i Megan su rekli da planiraju da svoje vreme provode malo u Britaniji, malo u Kaliforniji", kaže izvor za američke medije.

Kurir.rs / Daily Mail / M.M, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track