DISKVALIFIKOVANA JER JE BILA U GRACU! Katarina se neće takmičiti na izboru za MIS HRVATSKE, ostala u ŠOKU!
Foto: Printscreen/Instagram

NJENA PORODICA NE VERUJE

DISKVALIFIKOVANA JER JE BILA U GRACU! Katarina se neće takmičiti na izboru za MIS HRVATSKE, ostala u ŠOKU!

Pop kultura -

Takmičarka za "Mis Univerzuma Hrvatske" je diskvalifikovana jer je boravila u austrijskom gradu Gracu.

Manekenka Katarina Klarić (20) koja je trebala da se takmiči na izboru za "Mis Univerzuma Hrvatske 2020", ipak neće učestvovati na takmičenju. Naime, ona je u sredu doputovala iz Graca, zbog čega nije mogla da potpiše izjavu da prethodnih 14 dana nije bila van granica Republike Hrvatske.

"To nije odluka direkcije HRT. Ona nije službeno diskvalifikovana. Trebalo je da potpišu izjavu da u prethodnih 14 dana nisu boravile van Hrvatske", započela je Ivana Delač.

"Katarina to nije mogla da potpiše jer je došla iz Graca. Da je potpisala, imala bi kaznenu odgovornost", ispričala je preduzetnica i bivša mis Univerzuma Hrvatske Ivana Delač. Dodala je da su morali da preduzmu mere prevencije, pa će na takmičenju u studiju biti samo žiri i takmičarke.

"Ništa mi nisu rekli oko toga, a znali su da ostajem gore jer tamo živim. Tek juče su mi rekli kad smo imali probe i kad je ispred mene došao taj papir", rekla je Katarina koja još ne može da dođe sebi. Jednako šokirana je i njena porodica. Iz organizacije izbora su joj rekli da se prijavi sledeće godine, ali ona tvrdi da to ne dolazi u obzir.

"Nema šanse, više nikad, nakon što su se ovako poneli, sramota", zaključila je razočarana Katarina.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/24sata.hr, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track