Najnovije vesti

BODA NINKOVIĆ SA 63 GODINE ODLUČIO DA PROMENI PRAVAC: Evo čime će se glumac baviti, o ovome mašta od tinejdžerskih dana!
Foto: Marina Lopičić

NOVI PLAN

BODA NINKOVIĆ SA 63 GODINE ODLUČIO DA PROMENI PRAVAC: Evo čime će se glumac baviti, o ovome mašta od tinejdžerskih dana!

Pop kultura

Slobodan - Boda Ninković (63) kaže da uživa u svrikama sa svojim bendom OPS i da je uveliko snimljeno pet numera koje će uskoro ugledati svetlost dana.

Boda Ninković i Nebojša Dugalić se već pripremaju za nove projekte. Dok će se jedan više okrenuti muzici, drugi se priprema za nastavak popularnog TV serijala.

"Muzička saradnja sa bratom Ljubom Ninkovićem nikada nije ni prestajala, ali sada završavamo album za najmlađe. Još pregovaramo sa izdavačkim kućama, ali se nadam da će projekat uskoro ugledati svetlost dana", otkriva Boda Ninković i dodaje da nastavlja rad i sa grupom.

"Nedavno smo se dogovorili da posle četrdeset godina ponovo aktiviramo našu grupu kojoj smo sada dali ime OPS. Posle pobede na Zaječarskoj gitarijadi 1979. godine, trebalo je da snimimo album, ali većina nas je dobila poziv za vojsku. Tada se bend praktično i rasformirao. Imali smo još jednu svirku 1980. godine i to je bilo to. Sada se vraćamo. Snimili smo već pet numera bez ikakve preterane želje da pravimo muzičke karijere, već za svoju dušu. Grupa se ranije zvala “Pseudopank cirkus OPS”, a sada smo odlučili da ćemo se zvati samo OPS, po Omladinskom pozorišnom studiju u kojem sam ja počeo glumačku karijeru. Radimo punom parom, imali smo neke svirke i vidim da je prijem bio odličan. Priznajem da stvarno uživam u ovim svirkama", naglašava glumac.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...