OVA SCENA JE MNOGIMA ZALEDILA DAH! Evo kako je pucano na TAJKUNA! A jedan detalj je ŠOKANTAN
Foto: Privatna Arhiva/Tajkun

Nova serija

OVA SCENA JE MNOGIMA ZALEDILA DAH! Evo kako je pucano na TAJKUNA! A jedan detalj je ŠOKANTAN

Pop kultura -

Ove nedelje počelo je emitovanje nove TV serije „Tajkun“ sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi, a već u prvoj epizodi jedna od scena je mnogima zaledila dah.

Prva epizoda pred sam kraj svoj vrhunac doživljava kroz scenu pokušaja ubistva na Vladana Simonovića koga tumači Bjelogrlić.

foto: Privatna Arhiva/Tajkun

Radi snimanja ove scene, zatvorena je jedna od glavnih gradskih ulica, a kadar samog atentata se ponavljao nekoliko puta, kako bi se što uverljivije zabeležio pucanj na glavne aktere. Zanimljivo je da za potrebe ove akcije nisu angažovani kaskaderi, već su samu scenu sve vreme igrali glavni glumci Dragan Bjeloglić i Vuk Jovanović.

U nastavku prikazivanja gledaoci će biti u prilici da prate dramatičan i turbulentan život Vladana Simonovića, kao i njegov odnos sa porodicom, prijateljima i velikim brojem neprijatelja.

foto: Privatna Arhiva/Tajkun

Ovaj projekat okupio je vrhunsku ekipu kreativaca iz Srbije i regiona. Pored reditelja Miše Terzića, autor scenarija je Đorđe Milosavljević, jedan od najboljih domaćih scenarista, a direktor fotografije je Radan Popović, koji je specijalno zbog ovog projekta došao iz Los Anđelesa. Uz Dragana Bjelogrlića, u glumačkoj postavi nalaze se Bane Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Neven Bujić, Vanja Nenadić i Miloš Petrović Trojpec. Uz Tihanu Lazović, tu su još dve gostujuće regionalne zvezde: Janko Volarić Popović i Toni Mihajlovski.

foto: Privatna Arhiva/Tajkun

Ovo je prva u nizu TV serija koje potpisuje nova produkcijska kuća Firefly, a emituje se premijerno nedeljom uveče na kanalu Superstar TV, odnosno svakog ponedeljka na RTS.

Sve detalje u vezi serije Tajkun možete pratiti na društvenim mrežama:

- https://www.facebook.com/tajkunserija

- https://www.instagram.com/tajkun_serija

foto: Privatna Arhiva/Tajkun

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track