KORONA NIJE GRIP, VIŠE JE KAO DA TONEŠ U VREO VAZDUH: Srbljanovićeva u kućnoj izolaciji a ovo joj je bio najveći IZAZOV
Foto: Shutterstock, Zorana Jevtić

Dobila terapiju

KORONA NIJE GRIP, VIŠE JE KAO DA TONEŠ U VREO VAZDUH: Srbljanovićeva u kućnoj izolaciji a ovo joj je bio najveći IZAZOV

Pop kultura -

Dramska spistaljica Biljana Srbljanović na svom Fejsbuk nalogu obelodanila je da je obolela od korona virusa, a treći dan otkako je saznala da je pozitivna na ovaj virus, napisla je kako se oseća.

"Moj medicinski bilans za danas: nemam upalu pluća, uz kiseonik super dišem, dobila sam antibiotike i još nešto, i uz obećanje da ću biti potpuno izolovana i da ću se svakog dana javiti lekaru, a odmah doći pravo u bolnicu ako mi se iole pogorša stanje, došla sam kući. Sad ležim u dečjoj sobi, potpuno zatvorena, sama u stanu, muž, koji je negativan, izolovan je. Od garaže do petog sprata sam išla peške, da ne zagadim lift i to mi je bi najveći izazov savremenog doba. Penjala sam se pola sata.

Jer, nije baš kao običan grip. Više je kao neko stanje u kom toneš u nekakav vreo vazduh i boriš se za dah. Teško se koncentrišem, uglavnom spavam, prespojili su mi se dani, nisam sigurna koji smo danas.

Sve mi donose do vrata, moje požrtvovane i divne komšije, ali ionako nemam apetita.

Eto, to je jedino što imam da kažem. Hvala vam svima baš. Javiću vam sve što prolazim, da znate, da prepoznate - poručila je Biljana Srbljanović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track