KIM KARDAŠIJAN TRAŽI POMOĆ, OGLASILA SE IZ KARANTINA! A fanovi osuli paljbu?! Ni njena deca ih ne zanimaju! BRUTALNO!
Foto: Profimedia

OŠTRO

KIM KARDAŠIJAN TRAŽI POMOĆ, OGLASILA SE IZ KARANTINA! A fanovi osuli paljbu?! Ni njena deca ih ne zanimaju! BRUTALNO!

Pop kultura -

Kim Kardašijan oglasila se iz kućnog karantina pa od fanova zatražila pomoć - odnosno ideje šta da radi s decom, a da im ne bude dosadno. Međutim, zbog drame sa Tejlor Svift koja i dalje traje, napali su je kako su znali i umeli, prebacujući joj da može "da se pozavbavi editovanjem snimaka kojima će kasnije praviti pakao od tuđih života".

"Kako zabavljate decu? Mi smo se distancirali, ali fali nam ideja šta da radimo", poručila je ona uz porodičnu fotografiju, ali fanovi pevačice bili su nemilosrdni i ne obazirući se na mališane.

"Ilegalno snimaj pozive pa ih edituj", glasi jedan od komentara. "Pričajte o laganju i tome kakve su poslednice laganja, pa koliko je važno pričati isttinu", nastavili su pojedinci. Neki čak tvrde da je rijaliti zvezda njihove komentare izbrisala.

Otkako se sporni razgovor našao u javnosti, "prepucavanje" fanova ne prestaje. Tejlor se oglasila tim povodom i istakla da umesto da priča na temu od koje su prošle godine, treba svi da se skoncentrišemo na ono što je najvažnije - da se čuvamo i pomognemo kome možemo u ovo doba korone.

foto: Pr Story

Kim je, s druge strane, skoknula na Tviter da se još malo brani, kako bruje strani mediji.

"U to vreme kada su oni razgovarali telefonom (Tejlor i njen muž) pesma još nije bila ni gotova ("Famous"), ali kao što vidite uspela je da izmanipuliše svoje. Nikad nije bilo laganja oko reči 'ku*ka'. Uvek se jednostavno pričalo o tome da li je poziva uopšte bilo ili nije", pisala je Kim.

Kurir.rs, M.G/Ksat.com/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track