SESTRE POKAZALE KARAKTERE: Kajli poklanja, a Kim zarađuje od korone!
Foto: Profimedia, AP / Evan Agostini

Različite

SESTRE POKAZALE KARAKTERE: Kajli poklanja, a Kim zarađuje od korone!

Pop kultura -

Kajlin humani gest potvrdila je doktorka koja je bila prisutna kada je mlada starleta rađala ćerkicu Stormi, izrazivši oduševljenje i zahvalnost milijarderki

Kajli Džener donirala je milion dolara za medicinsku opremu povodom pandemije koronavirusa, dok je njena sestra Kim Kardašijan pokušala da profitira na tuđoj muci.

Kajlin humani gest potvrdila je doktorka koja je bila prisutna kada je mlada starleta rađala ćerkicu Stormi, izrazivši oduševljenje i zahvalnost milijarderki.

- Bez teksta sam, moje oči su pune suza radosnica, a moje srce je ispunjeno zahvalnošću... Hvala ti, Kajli Džener. Ti si moj heroj. Ova velikodušna donacija će pomoći u spasavanju mnogih života - rekla je doktorka.

S druge strane, Kajlina starija sestra navukla je gnev javnosti. Kim je pozvala fanove da kupuju proizvode njene robne marke „skims“, a ona će donirati 20 odsto profita organizaciji „Baby2Baby“ iz Los Anđelesa, koja nabavlja neophodne stvari za siromašnu decu.

Najpopularnija rijaliti zvezda zapravo je ovim potezom uslovila sve da moraju da kupe njene proizvode da bi ona deo novca donirala humanitarnoj organizaciji, zbog čega su je pratioci na Instagramu osudili. Mnogi su komentarisali da je sraman njen pokušaj da zaradi od kovidaD-19, s obzirom na to da već ima bogatstvo vredno stotine miliona dolara.

(Kurir.rs / N. M. / Foto:Profimedia, AP / Evan Agostini)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track