HOLIVUDSKE ZVEZDE UŽIVAJU I TOKOM PANDEMIJE: Šeron i Entoni slikaju, a Pirs se sunča na Havajima
Foto: Instagram, Profimedia

Dobro se snašli

HOLIVUDSKE ZVEZDE UŽIVAJU I TOKOM PANDEMIJE: Šeron i Entoni slikaju, a Pirs se sunča na Havajima

Pop kultura -

Šaroliko: Glumci i pevači vreme provode sami ili u krugu porodice. Neki su se posvetili hobijima, dok su drugi rešili da se odmore.

Ceo svet nalazi se u izolaciji zbog koronavirusa, pa tako deca ne idu u školu, a mnogi ljudi ne rade. Holivudske zvezde odlučile su da nađu način kako da im dani budu interesantniji, pa su to podelili na Instagramu sa svojim pratiocima.

Šeron Stoun ne izlazi iz svog doma u Los Anđelesu, a kako bi joj dani bili interesantniji, počela je da slika. Zvezda filma „Niske strasti“ se na Instagramu pohvalila da je završila svoju prvu sliku.

- Završila sam svoju sliku, tako sam uzbuđena. Možete da uradite nešto što niste znali da možete. Ovo je malo što sam uspela da uradim za sebe - rekla je Šeron u video-snimku. Da je glumica uradila dobar posao, svedoče i pohvale koje je dobila od fanova i prijatelja.

Entoni Hopkins, koji ima preko 80 godina, u karantinu uglavnom svira klavir svojoj mački Niblo, ali je u videu otkrio kako se još zabavlja.

- Počeo sam da slikam, ovo su neke od mojih slika. Mislim da se Niblo ne sviđa moj rad, zapravo, mislim da slika bolje od mene - našalio se glumac.

S druge strane, Pirs Brosnan rešio je da pandemiju prebrodi na plaži, pa je sa suprugum Kili Šej Smit otišao na Havaje. Paparaci su ih uhvatili na jednoj od peščanih plaža, gde je nekadašnji Džejms Bond pokazao poprilično dobru formu za svoje godine, dok se njegova supruga nije odvajala od njega. Bili su baš raspoloženi i srećni, a kako i ne bi kada su na Havajima.

Elton Džon

ROĐENDAN U KRUGU PORODICE

foto: AP Joel C Ryan

Pevač je prekjuče proslavio 73. rođendan, ali u krugu porodice. Elton je na Instagramu objavio video-snimak na kome mu sinovi Ilajdža i Zahari i partner Dejvid Furniš pevaju rođendansku pesmu, a on duva svećice. On se pohvalio i kako su ga sinovi iznenadili i na prozoru mu napisali „srećan rođendan“.

Kristen Bel

NAPRAVILA OD KUĆE KOZMETIČKI SALON

foto: Profimedia

Glumica je dane u karantinu posvetila ulepšavanju, a na to je nagovorila i supruga Deksa Šeparda. Njih dvoje svakodnevno čiste lice, nanose maske i neguju se, a Kristen je objavila jednu sliku iz kućnog kozmetičkog salona.

- Ništa bolje nego da stavite masku za lice koja hidrira kožu - napisala je ona ispod slike.

Madona

PIŠE ONLAJN DNEVNIK

foto: Profimedia

Osim što je postala aktivna na društvenim mrežama, Madona je u karantinu počela da piše onlajn dnevnik. Snima video-snimke dok na staroj pisaćoj mašini svoje misli pretapa u reči. Deli sa svojim obožavateljima sve ono što joj je u mislima. Uz to, napravila je i listu umetnika koji su uticali na nju, iznosi svoje mišljenje o koronavirusu, ali i obećanja kako će se popraviti kao osoba i postati tolerantnija.

Džastin Timberlejk

UŽIVA NA PLANINI

foto: AP Photo Abdeljalil Bounhar

Pevač je sa suprugom Džesikom Bil i četvorogodišnjim sinom pobegao od koronavirusa na planinu. Džastin je objavio sliku u snegu i napisao:

- Ovde smo se distancirali. Nadam se da ste vi bezbedni. Moramo da se držimo zajedno i da pazimo jedni na druge u ovom ludom vremenu. Postoji mnogo načina da se pomogne.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Instagram, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track