Najnovije vesti

ČUVENA HOLIVUDSKA GLUMICA U 43. DOBILA DRUGU BEBU! Niko nije znao da je Džesika TRUDNA, a sad u šetnji sa novorođenčetom
Foto: Profimedia

Čuvena holivudska glumica u 43. dobila drugu bebu, NIKO NIJE IMAO POJMA da očekuje dete!

ČUVENA HOLIVUDSKA GLUMICA U 43. DOBILA DRUGU BEBU! Niko nije znao da je Džesika TRUDNA, a sad u šetnji sa novorođenčetom

Pop kultura

Paparaco fotografi nedavno su Džesiku Čestejn uslikali u šetnji sa suprugom Đan Lukom Pasi de Preposulom i njihovom dvogodišnjom ćerkicom Đulijet, a svi su bili šokirani činjenicom da ova glumica u naručju nosi i novoređenče!

Ovo svakako ne bi bi bio čudan prizor, da je neko uopšte znao da Džesika očekuje drugo dete! Podsetimo, ova holivudska glumica prvo dete dobila je u 41. godini i to uz pomoć surogat majke, pa se veruje da je i drugu bebu dobila na isti način.

Ipak, interesatno je da par o svojim planovima za proširenje porodice nikom nije govorio, pa je ovo bilo pravo iznenađenje. S druge strane, oni su svojevremeno krili i rođenje malene Đulijete.

Inače, ljubav ove glumice i pet godina mlađog italijanskog grofa Đan Luke otpočela je 2012, a bračne zavete razmenili su 2018. na njegovom porodočnom imanju u Italiji,.

foto: Profimedia

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...