NIKOLA KOJO POKAZAO KAKO MU ĆERKA ANA PEVA: Biće muzičarka, ali mora da uči! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

Talenat

NIKOLA KOJO POKAZAO KAKO MU ĆERKA ANA PEVA: Biće muzičarka, ali mora da uči! (VIDEO)

Pop kultura -

Njihove glasove pratili su zvuci gitare, koju Nikola odlično svira, a pre nego što su počeli izvedbu, glumac je u uvodu otkrio da Ana želi da se bavi muzikom

Nikola Kojo predstavio je javnosti svoju ćerku Anu, koju je dobio u braku s manekenkom Aleksandrom Đurić i otkrio njen muzički talenat.

Glumac se pridružio Instagram stranici „Uz priču je lakše“ i otpevao zajedno s ćerkom pesmu „Lepa Janja“.

Njihove glasove pratili su zvuci gitare, koju Nikola odlično svira, a pre nego što su počeli izvedbu, glumac je u uvodu otkrio da Ana želi da se bavi muzikom.

- Ovo je moja ćerka Ana, najstarija ćerka, moja prva ljubav. Ona će biti muzičarka ukoliko bude vredno učila i radila. Je l‘ ti jasno? - upitao je Koja svoju mezimicu autoritativno, ali s ljubavlju, dajući joj do znanja da mora da se obrazuje.

Ovaj video pogledalo je skoro 13.000 ljudi, a mala Ana dobila je mnogo pohvala za pevačko umeće. To je i očekivano jer je glumac poznat po muzičkom talentu, kojim ga je njegova ćerka sasvim sigurno prevazišla. - Predivno!

Imaš anđeoski glas - nizali su se komplimenti, a bilo je onih i koji su se našalili na račun Kojine uloge u filmu „Mi nismo anđeli 2“. - Nadam se da nisi ljubomoran tata - napisano je s jednog profila uz smajlije. Pored Ane, glumac ima još dve ćerke bliznakinje.

Kurir / N. Mijušković, Foto: Instagram Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track