Najnovije vesti

HOLIVUDSKE ZVEZDE POMAŽU: Dikaprio i Opra donirali milione Kajli proizvodi asepsol
Foto: Profimedia, EPA/Franck Robichon

Humano

HOLIVUDSKE ZVEZDE POMAŽU: Dikaprio i Opra donirali milione Kajli proizvodi asepsol

Pop kultura

Holivudske zvezde čine sve kako bi pomogle u borbi protiv koronavirusa, pa su velike količine novca namenile u tu svrhu. Opra Vinfri dala je milion dolara, Leonardo Dikaprio čak deset miliona, a Kajli Džener umesto kozmetike proizvodi asepsol.

Holivudski glumac osnovao je humanitarnu organizaciju za pomoć žrtvama pandemije koronavirusa, dok je voditeljka najavila da će donirati milion dolara. - Veoma sam uzbuđena i želim da budem prva koja će donirati novac i doniraću milion dolara. Nadam se da će mi se mnogi priključiti u ovome. Znam da ne mogu svi da izdvoje milion, ali neka pomogne ko koliko može - rekla je Opra.

Dikaprio je naveo da je impresioniran onim što ljudi u ovom fondu pokušavaju, te da je odlučio da osnuje i u njega uloži 10 miliona dolara. - Želim da pomognem Amerikancima tokom ove epidemije. Želim da pomognem gradovima i državi u kojoj sam odrastao - rekao je Leonardo.

Fond će pomagati porodicama s niskim primanjima, starim osobama, porodicama sa smanjenim primanjima za vreme pandemije i porodicama čija su deca korisnici besplatnih obroka u školama.

Uz Dikaprija, jedna od osnivačica fonda je i filantrop Loren Pauel Džobs.

Kajli Džener obustavila je proizvodnju luksuzne kozmetike. Najmlađa milijarderka na svetu će, umesto toga, proizvoditi asepsol. Ona će iskoristiti svoje kozmetičko carstvo da pomogne u sprečavanju širenja koronavirusa u Kaliforniji. Influenserka je donirala milion dolara prošle nedelje kako bi pomogla u snabdevanju medicinske opreme za one koji su na prvoj liniji borbe protiv kovid-19.

foto: Profimedia

Kurir / J. S.

Foto: Profimedia, EPA

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...