KO SAM TEBI I ŠTA SAM SEBI U PETAK U 22 SATA NA TV K1

DEJAN STANKOVIĆ ZA TV K1! Slavni fudbaler otkrio sve detalje iz života, a evo šta uradi kad ga nazove Siniša Mihajlović

Pop kultura -

U trećoj epizodi serijala „Ko sam tebi i šta sam sebi“, koja se emituje na TV K1 u petak u 22 sata, još jedan uspešni i poznati gost zajedno sa marketinškim stručnjakom i voditeljem emisije Ivanom Stankovićem prolaziće kroz najzanimljivije delove svog života i karijere.

Osnov za razgovor su pitanja i mišljenja koja je publika dala o gostu, upitnik koji se korisiti za istraživanje brendova.

foto: Printscreen

Ivan Stanković će kroz intervju analizirati lik i delo Dejana Stankovića. Pokušaće da da odgovor na pitanje „Šta je moj gost za vas, a ko je zaista?“.

Dejan Stanković će nam kroz jednostavan razgovor sa Ivanom otkriti šta ga je vodilo napred, kako je od svih fudbalera iz svoje generacije uspeo da napravi najveći uspeh. Otkriće nam koliko su mu i kako rad, kućno vaspitanje i trud da poštuje ljude sa kojima radi, ali i protivnike pomogli da bude tu gde jeste. O novim izazovima na klupi FK Crvena zvezda, povratku u Beograd i još mnogo čemu pričaće nam Dejan Stanković, u petak, u 22 sata, samo na K1 u emisiji "Ko sam tebi i šta sam sebi".

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track