PORUKA HLADNOG PIVA IZ KARANTINA: Život nas je opalio mokrom krpom
Foto: Beta Miloš Miškov

PORUKA HLADNOG PIVA IZ KARANTINA: Život nas je opalio mokrom krpom

Pop kultura -

Nakon solo projekta i nastupa po regionu, Mile Kekin obradovao je fanove Hladnog piva novom snažnom pesmom, čiji stihovi daju nadu, ali i uče da sreću ne uzimamo zdravo za gotovo.

Usred novonastale situacije pevač je pred sebe postavio veliki izazov - snimiti pesmu, a potom i video-spot na daljinu. On, zajedno sa članovima benda, kao i veliki broj gostujućih muzičara, uspeo je ostvariti onlajn projekat pod nazivom „Ovo će proći“. Frontmen benda rekao je da „nikad više neće ko pre bahato, uzimati sreću zdravo za gotovo“:

- Sve je počelo onog dana kada je Zagreb zadesio zemljotres, a napolju je vladala pandemija epokaliptičnih razmera. Vlasti su apelovale da se ostane kod kuće, a zemljotres te tera van. Imao sam hrpu planova, a onda me je život iza ugla opalio mokrom krpom, a sad mi se još i ruga - kaže Kekin.

On ističe da je tada odlučio da sa porodicom ode na selo i tamo dovrši započetu pesmu. Njegovom pozivu za saradnju odazvali su se članovi Dubioze kolektiva, Goblina, Brkova, Giboni, Rambo Amadeus i drugi.

- Svi su pristali da ponove jedino što sad želimo čuti - da će i ovo jednom proći - poručuje Kekin.

Kurir.rs/M. V./Foto: Beta/ Miloš Miškov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track