HARVI VAJNSTIN JE U ISTOM ZATVOR SA UBICOM DŽONA LENONA: Producent optužen za još jedno SILOVANJE!
Foto: Profimedia

haos

HARVI VAJNSTIN JE U ISTOM ZATVOR SA UBICOM DŽONA LENONA: Producent optužen za još jedno SILOVANJE!

Pop kultura -

Harvi Vajnstin osuđen je 11. marta na 23 godine zatvora, a ukoliko bude optužen za još jedno silovanje, čeka ga kazna od 29 godina.

Vanjstajn je u petak, 10. aprila, optužen za treći slučaj silovanja, a trenutno se nalazi u njujorškom zatvoru.

foto: EPA

Kao što je poznato, nekada prvi čovek Holivuda već je optužen u Los Anđelesu za silovanje, prisilni s*ks i prisilni oralni odnos u februaru 2013. godine, a žrtve su dve žene.

Najnovija optužba odnosi se na dešavanje u maju 2010. godine u hotelu "Beverli Hils". Vajnstajnov PR nije želeo ništa da komentariše dok se ne konsultuje sa njegovim advokatima.

Podsetimo, Vajnstajna je do sada optužilo više od 100 žena za s*ksualno uznemiravanje. Osuđen je na 23 godine zatvora, a ukoliko bude osuđen i po izmenjenoj optužbi, čeka ga 29 godina iza rešetaka.

foto: Profimedia

Holivudski predator boravi u visoko obezbeđenom zatvoru "Wende Correctional Facility" nedaleko od Njujorka, u koji je prebačen 18. marta. Mark Dejvid Čepmen (64), koji je zbog ubistva čuvenog Džona Lenona 1981. godine dobio doživotnu zatvorsku kaznu, nalazi se u zatvoru u kojem je i Vajnstajn, a koji ima više od 950 pritvorenika.

Prema ranijim navodima stranih medija, očekuje se da Vajnstajn neće trajno ostati u ovom maksimalno obezbeđenom zatvoru.

Vajnstajn je po dolasku u njujorški zatvor bio pozitivan na korona virus, koji je nedavno pobedio iako je lošeg zdravstvenog stanja. Pre toga doživeo je blaži srčani udar.

Kurir.rs / Reuters / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track