VUKA KOSTIĆA KUM UMALO DA ZGAZI KOLIMA?! Glumca je samo jedno spaslo!
Foto: Vladimir Šporčić

šok

VUKA KOSTIĆA KUM UMALO DA ZGAZI KOLIMA?! Glumca je samo jedno spaslo!

Pop kultura -

Vuk Kostić i te kako se seća pojedinih zgoda i nezgoda sa snimanja "Ubica", posebno onih u kojima su učestvovali i kaskaderi, zbog brzih i opasnih vožnji na raznim prestoničkim lokacijama.

"Jednom smo imali kadar kada stedikam treba da prati Marka Janketića koji dolazi na uviđaj i treba da izgovori 'haos'. Marko kreće, kamerman za njim a pošto je sve u pokretu tako se ostatak ekipe pomera za njim. Tek na ekranu vidimo da nismo dobro postavili stvar, da se svi vide u kadru, a zbunjeni Marko koji to isto shvata, izgovara 'haos', samo ne iz lika već zato što je nastao opšti haos", priča scenaristkinja, dok Kostić ističe da su u svakom snimajućem danu uživali, a da je posebno voleo kada je radio akcione scene.

"Sećam se snimanja scene na Kalvariji, u Zemunu, kada je u planu bilo da uhvatimo Mišu Zvornika koga tumači Branislav Tomašević. Ova scena je obilovala ludom jurnjavom kolima i pucnjavom. U jednom trenutku smo Jakovljeviću (lik koga igra prim. aut.) obezbedili i kaskadera", otkriva Vuk.

Scenaristkinja, inače, smatra da su uvek najteže akcione scene jer se istovremeno strahuje da li će sve proći kako treba.

"Takva je, recimo, bila scena iz druge sezone kada smo bacali automobil u reku i tu nema prava na grešku. Auto kreće, tri kamere snimaju, a jedna je u reci na čamcu, plašilli smo se da im se nešto ne desi kad auto upadne u vodu. Međutim, sve je bilo u redu, dizalica je bila spremna i odmah je izvukla automobil, a ostala ekipa je uspela da skine i neoštećene kostime sa lutaka. U ovoj sezoni imali smo dosta akcije, pucnjave, Bane Tomašević umalo da zgazi svog kuma Vuka Kostića iz automobila, ali sve je dobro prošlo, a Vuk kao pravi lovac ima dobre reflekse", prisetila se Drakulićeva.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track