SNIMAMO U VENECIJI PA NEK MI JE BOG NA POMOĆI! Ivan Bosiljčić u JUTARNJEM otkrio pakleni plan, Jovana zanemela od straha
Foto: Printscreen

Lepo mu sa porodicom u karantinu

SNIMAMO U VENECIJI PA NEK MI JE BOG NA POMOĆI! Ivan Bosiljčić u JUTARNJEM otkrio pakleni plan, Jovana zanemela od straha

Pop kultura -

Glumac Ivan Bosiljčić, koji poslednjih meseci snima i radi u Rusiji, gde ga posle završetka pandemije čeka premijera serije Kazanova, ali i jedna premijera jednog filma, trenutno je kao i svi u karantinu sa porodicom u Beogradu.

"Dobro sam u karantinu. Mi smo u Beogradu, u stoprocentnom karantinu. Bilo nam je praznično, nas nije ova situacija sprečila da budemo zajedno i da se radujemo! U poslednje vreme baš mi je falilo da budem sa porodicom tako da je za mene ovo jedna dobra situacija", rekao je Bosiljčić kako je proveo vaskršnje praznike.

foto: Printscreen

Njemu nije teško pala izolacija

"Ja sam razmišljao i pre da posle aprila napravim jedan ovakav abijent, da nekoliko meseci ništa ne radim, tako da za mene ova situacija došla malo ranije i radujem joj se. Sa druge strane, nisam previše opterećen šta će biti, jer je cela ova situacija, kao i ovaj virus, nepoznata i svi treba da se suzdržimo teških reči, da se strpimo da prođe, a evo prolazi i da vidimo šta će dalje biti. Ne oprerečujem se planovima", rekao je Ivan šta mislio o celoj situaciji sa pandemijom.

"Bio sam u Moskvi, snimao sam Kazanovu, i kada je krenula priča o pandemiji, samoinicijativno sam nosio masku i rukavice u avionu i vratio sam se u Srbiju dan pre vanrednog stanja. Svi smo zdravi i neopterećeno se pridržavamo svih mera", objasnio je Bosiljčić, koji je otrkio kakvi su mu planovi i ne opterećuje se jer sve stoji otvoreno.

foto: Printscreen

Rekao je da Kazanovu koji je snima u Rusiji nije sve završeno i da je ostao samo još jedan dan snimanja.

"Postoji jedan dan snimanja Kazanove i to u Veneciji, pa neka mi je Bog na pomoći. Možda snimamo i u Petrogradu, ako bude trebalo ona liči na Veneciju", rekao je glumac u Jutarnjem sa Jovanom i Srđanom kroz osmeh i otkrio, što je iznenadilo voditeljku.

Bosiljčić je otkrio da sad uživa i sa ćerkom Ninom i pohvalio se kako su zajedno napravili zadatak koji je njegova ćerka dobila u školi. Čak su četiri sata proveli praveći pauna od kartona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track