EVO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA BRESKVICE I VOJAŽA! Tek da čujete šta kažu njihovi roditelji o ovoj TINEJDŽ VEZI!
Foto: Instagram screenshot

NEMAJU ŠTA DA KRIJU

EVO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA BRESKVICE I VOJAŽA! Tek da čujete šta kažu njihovi roditelji o ovoj TINEJDŽ VEZI!

Pop kultura -

Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž otkako su se pojavili osvojili su srca brojnih pripadnika "generacije zed". Poslednjih nedelja su izloženi brojnim napadima i provokacijama, ali se ružnim komentarima, kažu, ne bave. Pored ljubavnog odnosa, Breskvica i Vojaž sarađuju i poslovno, pa su snimili nekoliko dueta, a sada otkrivaju kako izgleda život tinejdžera, kao i kako reaguju na brojne provokacijekojima su u poslednje vreme izloženi.

Breskvica je priču započela tako što je ispričala kako provodi dane kada je kod kuće.

"Kao i kod svih drugih, pretpostavljam, serije, filmovi, neke kreativne stvari. Volim da crtam, kuvam, naravno i pevam, a u svemu tome mi društvo pravi Mihajlo", kaže ova devojka, dok se njen dečko nadovezuje:

"Dok nisam sa mojom lepšom polovinom, vreme uglavnom provodim radno. Obavljam obaveze vezane za fakultet, ili pišem i komponujem nove pesme. Tokom ovog vanrednog stanja, trudim se da pomognem starijim komšijama i da im koliko-toliko zajedno sa Anđelom olakšam teret čitave situacije", poručuje mladi pevač.

Pre nekoliko dana Breskvica se na društvenim mrežama našla na meti napada zbog lažnog intimnog snimka koji kruži internetom. Predstavljeno je da je na snimku ona, a mlada pevačica je to odmah demantovala sa porukom da je sve nameštaljka. Usledeli su brojni komentari, a ona se zbog njih ne uzbuđuje.

"Ne bavim se ružnim komentarima, našu muziku stvaramo u cilju da pomognemo svima, naša muzika je posvećena svima. Svako ima pravo na svoje mišljenje", kaže Breskvica.

Na pitanje kako izgleda ljubavna veza dva tinejdžera, kao i da li je sa mnogo trzavica, kaže:

"Naša veza je, ukratko, odnos pun ljubavi i međusobnog podržavanja i razumevanja."

Vojaž otkriva da li postoje momenti kada je ljubomoran na to što njegovoj devojci mnogi muškarci šalju poruke ljubavnog sadržaja.

"Mlada je, lepa i talentovana, samim tim i privlačna. Među nama vlada poverenje, shodno tome nema mesta ljubomori ", kaže Mihajlo.

Još uvek ne planiraju zajednički život, a trude se da kada nisu u muzičkom studiju vreme provode zajedno.

"Mihajlo i ja se trudimo da i u ovoj situaciji nađemo način da se vidimo, a za budućnost ćemo videti, imamo vremena, još smo mladi", izjavila je Anđela.

Kako su prisutni različiti žanrovi muzike u svetu kao i kod nas, na pitanje da li ponekad sluša narodnu ili zabavnu muziku, popularni Vojaž poručuje:

"Slušam ono šta mi se svidi, bez ograničenja na konkretan žanr muzike. U svakom žanru postoje predivne pesme, tako da u muzici uglavnom pratim srce", kaže mladi pevač.

Njihova veza je konstantno pod lupom javnosti i njihovih fanova. Međutim to njima i njihovim porodicama ne predstavlja problem, već se oboje trude da jedan deo privatnosti ipak sačuvaju za sebe.

"Roditelji su ponosni što imam osobu poput njega pored sebe", kratko je rekla mlada nada muzičke scene.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track