SRPSKA BLOGERKA ŽIVI U MERMERU I KRISTALU: Anastasija pokazala luksuz svog doma koji je sama kupila! Sve SIJA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

UŽIVA

SRPSKA BLOGERKA ŽIVI U MERMERU I KRISTALU: Anastasija pokazala luksuz svog doma koji je sama kupila! Sve SIJA! (FOTO)

Pop kultura -

Anastasija Đurić nedavno se sa svojom porodicom preselila u novi stan, koji je opremila po svom ukusu. Staša je ceo prostor dekorisala do najsitnijeg detalja, a sudeći po detaljima nije ni malo štedela.

Blogerka je odlučila da u njenom stanju preovladava bela i zlatna boja, dok je najviše novca utrošila na osvetljenje, mermerne detalje i tehniku.

foto: Printscreen/Youtube

"Stavili smo celu mermernu ploču iza televiziora, a nabavićemo dijamantsku bušilicu kako bismo malo podigli TV", rekla je Anastasija i objasnila da jako voli detalje od mermera, koji je jako skup ukoliko je u komadu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube

"Vindtidž sto sam sama dizajnirala, sa zlatnim ivicama je i takođe je od mermera. Svaka soba ima mermer, a prostorije nisu hladne već su sve ušuškane i tople. Stan poseduje veliku dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, ostavu, kupatilo i njenu sobu u kojoj se nalazi garderober i kutak za šminkanje. Prostora za stvari nikad dosta, tako je i u mom mejk ap kutku", rekla je blogerka pokazivajući svoj dom, a ujedno je otkrila da u stanu ima i poseban bejbi kutak za sina.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track