OVO JE DEVOJKA DUŠANA KALIČANINA: Glumac sreću našao pored BALERINE, ne razdvajaju se, a evo kako Margo IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

UŽIVA U LJUBAVI

OVO JE DEVOJKA DUŠANA KALIČANINA: Glumac sreću našao pored BALERINE, ne razdvajaju se, a evo kako Margo IZGLEDA! (FOTO)

Pop kultura -

Dušan Kaličanin priznaje da mu vreme izolacije prija, te da je i pre ovog stanja dosta vremena provodio u svoja četiri zida.

Kako je ranije živeo momački, sada je navikao da životni prostor deli i sa devojkom Margo, koja je po profesiji balerina, pa jedno drugo dopunjuju i razumeju s obzirom na to da se bave umetnošću.

"Kad se probudim dolazim u moju omiljenu prostoriju, a to je kuhinja gde pripemam kafu, jer to jedino i umem da spremam. Nakon što popijem kafu, volim da pogledam u nebo i da se smestim u najomiljeniji kutak u stanu, na sofu. Mogao bih na njoj da provedem večnost još ako je sa mnom moj omiljeni stvor, moja devojka", kaže kroz osmeh Dušan, koji ima mesto gde i meditira.

Njih dvoje su jedno drugo pronašli, na istoj su talasnoj dužini, a razumavanje, poštovanje je sastavni deo njihove veze.

"Ne mešamo se jedno drugom u posao. Razumemo odlično kako funkcionišu oba posla, tako da kod nas ljubomora uopšte ne postoji. Divno se slažemo, zajedničko vreme provodimo kvalitetno i srećan sam što kraj sebe imam osobu koja je puna razumevanja i ljubavi", kaže Dušan, koji dodaje da se i on bavio baletom u predstavama u Pozorištu na Terazijama.

"Osim glume, balet je moja velika ljubav. Telo je naš instrument, mi kroz njega govorimo. Uživam u svakom pokretu, a sada često sa devojkom izvodim neke pokrete. Sada sam dobio supervizora", kaže kroz osmeh Dušan.

Kurir.rs/K.Đ/Puls, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track