ČENDLER IZ PRIJATELJA PONOVO SAM: Metju Peri raskinuo sa devojkom, evo šta kaže njegov prijatelj
Foto: Profimedia

Kraj veze

ČENDLER IZ PRIJATELJA PONOVO SAM: Metju Peri raskinuo sa devojkom, evo šta kaže njegov prijatelj

Pop kultura -

Metju Peri (50) raskinuo je dvogodišnju vezu s menadžerkom Moli Hurvic (29), ali je par ostao u dobrim odnosima.

Fanovi Čendlera iz "Prijatelja" obradovali su se kada su pre dve godine saznali da on ima devojku i da mu dobro ide. Pre nekoliko meseci Metju i Moli priznali su da su zajedno, ali je ljubavi došao kraj, piše In tač vikli.

foto: Profimedia

- Raskinuli su skoro. U dobrim su odnosima, prijateljskim i svako je odlučio da ide svojim putem - kaže Metjuov prijatelj za pomenuti magazin.

Inače, par se upoznao pre dve godine, a prvi put su uhvaćeni zajedno krajem prošle godine. Moli mu je bila velika podrška u borbi za zavisnošću od droge i alkohola. Par još nije zvanično potvrdio raskid, a Metju je zbog pandemije koronavirusa sam u izolaciji. Zbog Moli se i pridružio Instagramu i tako potpuno izludeo svoje pratioce zato što im je često otkrivao detalje o novom serijalu „Prijatelja“.

Peri je pomoć u borbi protiv alkohola i lekova protiv bolova potražio još za vreme snimanja „Prijatelja“ i prijavio se u kliniku kako bi se rešio poroka. Zbog toga se u poslednjoj sezoni serije pojavljivao manje nego u prethodnim kako bi se rešio zavisnosti od „vikodina“.

foto: Profimedia

Kurir.rs/J. S./Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track