ZNATE LI KAKO JE BITI LIČNI ASISTENT NAJMLAĐE BOGATAŠICE?! Ona je radila kod Kajli Džener i otkrila SVE DO DETALJA!
Foto: Profimedia

EVO ŠTA JE MORALA DA RADI

ZNATE LI KAKO JE BITI LIČNI ASISTENT NAJMLAĐE BOGATAŠICE?! Ona je radila kod Kajli Džener i otkrila SVE DO DETALJA!

Pop kultura -

Kajli Džener poznata je kao najmlađa milijarderka, a svi se pitaju kako je biti njen lični asistent.

Njena nekadašnja asistentkinja pamti ovo iskustvo kao jedno od najznačajnijih u svom životu, ali isto tako ističe da je posao veoma iscrpljujući. Ona je kod Kajli radila pet godina, a kaže da radno vreme praktično ne postoji.

foto: Profimedia

Ona je morala da bude na usluzi Kajli 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Opis ovog zanimanja je, takođe, prilično neodređen, odnosno podrazumeva čitav spektar zaduženja koja se menjaju iz dana u dan: od ugovaranja sastanaka i detaljne provere svih potencijalnih saradnika, preko dogovaranja intervjua i pripreme prostorije u kojoj će Dženerova boraviti, do pravljenja detaljnog plana obaveza i konstantnog podsećanja šta sve treba završiti tog dana, nedelje ili meseca.

Njena lična asistentkinja joj je pomagala pri fotografisanju, kupovini namirnica, pravljenju jutarnjih smutija... Kada je reč o poslednjem, ona je u jednom intervjuu istakla kako je Kajli prilično osetljiva kada su lične stvari u pitanju, te da zahteva pravljenje novog napitka ukoliko primeti da je bilo ko dotakao bocu u kojoj se nalazi.

Ipak, njena lična asistentkinja jednom prilikom zaboravila je da je probudi na vreme i odveze je na aerodrom, što joj ona nije zamerila niti ju je na bilo koji način kaznila. U poslednjem intervjuu, ona je istakla da su i dalje prijateljice, te da ovaj posao nije prestala da obavlja zbog bilo kakvog konflikta nego da je jednostavno rešila da napreduje u karijeri, te da se posveti privatnom biznisu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track