3 GODINE NISU PRIČALE, POBAČAJ, SVAĐE! Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa prošla PAKAO, a majci sad posvetila POTRESNE REČI!
Foto: Profimedia

iskreno

3 GODINE NISU PRIČALE, POBAČAJ, SVAĐE! Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa prošla PAKAO, a majci sad posvetila POTRESNE REČI!

Pop kultura -

Ćerka bivših supružnika Demi Mur i Brusa Vilisa, Talula Bel Vilis, objavila je na Dan majki sliku sa slavnom glumicom u kojoj se prisetila za nju teškog perioda kada nisu razgovarale.

Do porodičnih problema i loših odnosa došlo je kada je Demi pokušavala da dobije dete sa tadašnjim suprugom, glumcem Eštonom Kučerom, a kao što je poznato, za glumicu je to bio užasan period jer se trudnoća završila tragičnim pobačajem.

Talula se na ovaj poseban dan za sve majke emotivnom objavom obratila svojoj majci, uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu.

- Nisam pričala sa mamom skoro tri godine, a tokom tog teškog vremena ovaj dan bi mi pao još teže, pa bih se pretvorila u prašinu. Sećam se da sam se vozila do posla kada sam na radiju čula reklamu koja je bila tako vesela - "Parfem koji bi svaka mama istinski obožavala". Bio je to jedan jako težak period - napisala je.

Channeling love and strength to every mother to be, tired mamas, step moms, and mamas who’ve lost something precious. I’m sending it to anyone who struggles to celebrate a day when it reminds them of a loss. I didn’t talk to my mom for almost 3 years and during that shattered time this day would transport me from fragmented pieces to absolute dust. I remember tearing up driving to work upon hearing a radio ad that cheerily recommend which ‘perfume Mom would absolutely adore’. I digested the entire celebratory nature of the day as an insensitive slight to MY pain and MY story. However, my story changed. Through a metamorphosis of inward self reflection and a malleability to forgive, 3 years did not stretch to forever. The gratitude of that truth has never lost its potency. I am magnetically transfixed by my mother, if you know me personally you know the magnitude of her presence in my life. I often wonder what kind of connection could be formed were I to meet the 26 year old Demi. I think we’d have a lot of laughter. The kind where you are silent and doubled over and gasping for a sliver of air. The here and now is a day that started with a running hug to my maternal deity and a sloppy cheek kiss. I revel in all that you are @demimoore and all that you continue to teach me. I witness what this day means for you, and where you came from. Every nook and cranny of you is worthy and gilded. I love you eternally your baby, tallulah belle

A post shared by tallulah (@buuski) on

- Kako god, moja priča se promenila. Tokom odrastanja, shvatila sam da moram imati više razumevanja za svoju majku i sposobnost da oprostim. Tri godine se nisu pretvorile u večnost. Ukoliko me lično poznajete, znate koliko mi je majka važna u životu. Često se pitam kakav bismo odnos izgradile kada bih upoznala 26-godišnju Demi. Mislim da bismo se smejale do besvesti - napisala je.

- Uživam u onome ko si, Demi Mur, i svemu čemu nastavljaš da me učiš. Svedok sam toga šta ovaj dan znači za tebe i odakle si došla. Svaki tvoj savet je vredan i pozlaćen. Volim te. Zauvek tvoja - zaključila je najmlađa ćerka Demi Mur.

Brus Vilis i Demi Mur važili su za zlatni par Holivuda. Imaju tri ćerke: Rumer, Skaut Laru i Talulu Bel. Venčali su se 1987. godine, a razišli nakon 13 godina zajedničkog života. Brusu je ovo bio prvi brak, a Demi je već imala razvod iza sebe. Sa Eštonom Kučerom bila je u braku od 2005. do 2013. godine.

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track