EVO KAD SU KRALJEVSKE ZAOVE STVARNO ZARATILE! Megan Markl ovo nikad neće moći da oprosti vojvotkinji od Kembridža!
Foto: Profimedia

SVI PRIČAJU O OVOME

EVO KAD SU KRALJEVSKE ZAOVE STVARNO ZARATILE! Megan Markl ovo nikad neće moći da oprosti vojvotkinji od Kembridža!

Pop kultura -

Ako je verovati navodima zaposlenih u palati, izvesni "intimni memoari od kraljice Meri do Megan Markl" trebalo bi da ugledaju svetlost dana krajem meseca, a upravo će oni i otkrili kada su zaove Megan i Kejt "zaratile". Navodno, sve je počelo malo nakon venčanja sa Harijem, a sve kulminiralo kada je ona postala svesna jedne veoma važne stvari koju nikada neće moći da oprosti vojvotkinji od Kembridža.

"Kejt je zapravo jedna od najljubaznijih osoba u kraljevskoj porodici, ona nije dopustila da joj život u raskošnom dvorcu i kraljevskoj porodici udare u glavu, bar ne u primetnoj meri. Ljubazna je prema osoblju i bila je jako srdačna prema Megan kad se preselila. Ipak tenzije su se počele da se javljaju kad je Megan neminovno shvatila da, iako je vojvotkinja, ipak nije udata za budućeg kralja. Ta razlika je osetna i njoj je veoma teško pala", piše u knjizi.

Činjenica da i udajom za princa nema jednak status sa Kejt, prema pisanju stranih medija - razbesnela je Megan koja je potom, svim silama, odlučila da raskrsti sa kraljevskom porodicom. Upravo zbog toga mnogi smatraju da je bivša glumica imala glavnu reč u odluci da sa suprugom i sinom napusti Veliku Britaniju i sreću potraži daleko od Kejt i Vilijama, koji su joj, ako je verovati pisanjima stranih medija - bili "trn u oku".

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track