KARDAŠIJANKAMA MILIONI EVRA NESTALI PREKO NOĆI: Porodica u VELIKOM problemu, samo njih 2 su se IZVUKLE!
Foto: Profimedia

NISU NAVIKLE

KARDAŠIJANKAMA MILIONI EVRA NESTALI PREKO NOĆI: Porodica u VELIKOM problemu, samo njih 2 su se IZVUKLE!

Pop kultura -

Rijaliti sestre Kardašijan u problemu su i zabrinute su za finansije, na koje veoma utiče situacija sa virusom. Ekonomski problem u Americi, rejting njihove rijaliti serije pada sve više, a samim tim i prodaja njihovih proizvoda.

"Njihov profit se smanjio, ali to ne znači da se njihov stil života promenio. I dalje vole da troše, zbog čega ih je trenutna situacija potresla - sada moraju da gledaju na svaki cent", tvrdi izvor blizak porodici.

foto: Profimedia

Svaki član porodice ima ogromnu kuću i dosta zaposlenih koje isplaćuje redovno, kao i održavanje luksuznih automobila i ostalih luksuznih dobara. Izvor kaže da je porodica zadužena oko 180.000.000 dolara.

"Imaju mnogo nekretnina širom Amerike za koje plaćaju velike hipoteke. Ukoliko se stvari ne poprave, moraće da prodaju bar tri velika poseda", objašnjava izvor.

Njihov spas svih poslednjih nekoliko godina bio je rijaliti program koji je u fazi emitovanja 18. sezone. Jedini članovi porodice koji nemaju problema sa novcem su Kajli Džener i Kendal Džener. Jedna je najmlađa milijarderka na svetu, a druga najplaćenija manekenka na svetu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track