TRETIRAŠ ME KAO DA NISAM ROĐENA: Ališu Kiz je otac napustio kada je imala dve godine, a sada mu uputila EMOTIVNO PISMO!
Foto: Profimedia

otvorila dušu

TRETIRAŠ ME KAO DA NISAM ROĐENA: Ališu Kiz je otac napustio kada je imala dve godine, a sada mu uputila EMOTIVNO PISMO!

Pop kultura -

Popularna američka pevačica Ališa Kiz godinama je bila u lošim odnosima sa ocem, a sada je sa javnosti podelila pismo koje mu je poslala kada je imala 14 godina.

Ališin otac je napustio porodični dom kada je ova zvezda napunila dve godine i odgajila ju je samo majka Teresa. Pevačica je na Instagramu objavila tužno pismo koje je napisala svom ocu Krejgu Kuku kada je imala 14 godina i priznala je da su je njegova prazna obećanja duboko oštetila.

Otkrila je da je bila toliko povređena da nikad više nije želela da ga vidi niti čuje.

U video snimku Ališa objašnjava:

"Pismo koje šaljem svom ocu ne počinje ni sa "dragi tata", čak ni sa "dragi Krejg", već samo datumom u levom gornjem uglu. Pismo je iz 10. jula 1994. godine. Žao mi je što je moje srce gorko prema tebi. Samo je jedan deo mene tužan, uglavnom sam ogorčena. Prošlo je dosta vremena kako bih ovo izbegavala. Sve ove godine svog života, pazila sam na sve osim sebe" rekla je pevačica.

foto: Profimedia

"Tvoje sam prvo dete (koliko znam), a ti me tretiraš kao da nikada nisam ni rođena. Ne postoji ništa što možeš da uradiš kako bi zacelio moje rane. Sve što želim sada jeste da gledaš svoja posla. Ne želim pozive, ne želim pisma. Ne želim lažnu brigu kako bih mislila da ti je u stvari stalo. Ne želim ništa. To je jedini način da me učiniš srećnom" napisala je ona.

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track