Najnovije vesti

NA EVROSONGU U UŽIVO PRENOSU SVE OČI BIĆE UPRTE U BEOGRAD! Marija Šerifović poslaće GLASNU i JASNU poruku celoj Evropi
Foto: Marina Lopičić

Eurovision - Europe Shine A Light

NA EVROSONGU U UŽIVO PRENOSU SVE OČI BIĆE UPRTE U BEOGRAD! Marija Šerifović poslaće GLASNU i JASNU poruku celoj Evropi

Pop kultura

Evropa sa nestrljenjem očekuje da vidi kako će večeras izgledati specijalni evrovizijski program „Europe Shine A Lihgt“, a celi svert će videti i jaku poruku iz srca Beograda!

U noći, kada bi da je sve bilo po planu dobili pobednika, finale najgledanijeg televizijskog muzičkog spektakla u Evropi, ove godine kao specijalan muzički program, ali ne i takmičarski, specijalni revijalni deo činiće samo 5 država koje je odabrao EBU, dok je među njima i jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović.

foto: Marina Lopičić

"Zaista sam počastvovana što je EBU na čelu sa ovogodišnjim executiv producentom kontaktirao Javni Servis Srbije i što su baš „Molitvu“ uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal. Ponosna sam i što je pobednička pesma Srbije prepoznata kao važna, da putem novog koncepta pošaljemo jasne poruke celoj Evropi!Kompletna ekipa je odradila zaista maestralno svoj deo posla, radili smo sa najsavremenijom opremom, dok sam gotovo sigurna da su zabeleženi najlepši kadrovi srpske prestonice", istakla je pop zvezda.

foto: Marina Lopičić

Marija ističe da se trud isplatio i da će Srbija biti ponosna na sliku koju šaljemo u Evropu. Muzički specijal pod nazivom „Eurovision: Europe Shine A Light“, prenosiće preko 45 zemalja, a tokom višesatnog specijalnog programa videćemo i sve ljude koji su obeležili ovu kultnu muzičku manifestaciju.

"Tužna sam i ja što neću imati taj ritual da gledam finale Evrovizije, potom i ono napeto glasanje. S obzirom na to da muzika na kraju pobeđuje sve, dokazeće se već prenosom koji će pratiti gotovo cela Evropa", zaključila je pevačica.

Kurir.rs/Foto Marina Lopičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...