KURIR PAPARACO! Nina Janković kao sav normalan svet! (FOTO)
Foto: foto kurir

od tezge do tezge

KURIR PAPARACO! Nina Janković kao sav normalan svet! (FOTO)

Pop kultura -

Nina Janković kupovala je na pijaci namirnice za kuću, a paparaco Kurira joj je bio za petama. Glumica je poznata kao neko ko podržava prirodan izgled, pa se jako malo šminka u javnosti, a takva je i privatno, u šta smo se uverili kada smo je spazili na Kalеnić pijaci.

foto: foto kurir

Ona je u opuštenom izdanju išla od tezge do tezge i kupovala namirnice za ručak. Nina se šalila i smejala sa prodavcima, a najduže se zadržala na tezgi gde se prodaje prirodno cveće.

Kiša je padala, i bilo je za nekoliko stepeni niža temperatura nego predhodnih dana, pa je za svaki slučaj stavila i šal. Bez maske, po svemu sudeći ne ide nigde, ali je skinula kada je mirisala cveće. Iako je izbor bio raznovrsan, ona se odlučila za božure.

foto: foto kurir

Kupila je veliki buket, a kako joj nije bilo dosta, Jankovićeva je pomirisala i ruže, ljiljane, lale i ostale biljke. U torbu je stvaila sve neophodne namirnice, a cveće je držala u rukama.

Na pijaci se zadržala oko sat vremena. Iako je prepoznatljivo lice, ona se ponašala kao sav normalan svet. Ljubazno se javljala prodavcima i uživala u nedeljnoj nabavci.

foto: foto kurir

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track