TE KVOTE NE MORAJU NIŠTA DA ZNAČE! To se pokazalo godinama unazad: Sanja Vučić bez dlake na jeziku o Evroviziji 2020!
Foto: Nemanja Nikolić

objasnila

TE KVOTE NE MORAJU NIŠTA DA ZNAČE! To se pokazalo godinama unazad: Sanja Vučić bez dlake na jeziku o Evroviziji 2020!

Pop kultura -

Iako nije bilo glasanja, "Pesma Evrovizije" u Roterdamu održana je onlajn. Predstavnici svojih zemalja, među kojima su i Hurricane iz Srbije, predstavili su se svetu, dok su neki od pobednika prethodnih smotri poslali snažne poruke.

Iako nisu bile na bini Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić imale su tremu, a danas osećaju neizmernu sreću jer misle da su Srbiju predstavile na pravi način.

"Zadovoljne smo kako je sve prošlo, znale smo unapred da smo obavile dobar posao jer smo dugo sedele i osmišljavale kako želimo da to sve izgleda. Posle svega osećamo sreću i ponosne smo na to kako smo predstavile Srbiju", kaže Sanja, koja je već učestvovala na Evroviziji, ali uživo.

"Prošlo je dosta vremena otkada se saznalo kako će izgledati ovogodišnji Evrosong, tako da smo se pomirile sa tim. Predstavljati svoju zemlju na bilo koji način je velika sreća i čast, sama po sebi. Mislim da smo se dobro pokazale jer dobijamo pozitivne komentare. Čak i pre predstavljanja u subotu veče bile smo dobro pozicionirane kada su kladionice u pitanju i dobijale smo veliki broj pozitivnih kritika od fanova Evrovizije", ističe Vučićeva, a evo šta kaže - da li bi se dobro plasirale, s obzirom na to da su na mnoge učesnike ostavile pozitivan utisak.

"Te kvote kladionica ne moraju ništa da znače kada je glasanje u pitanju, to se pokazalo godinama unazad."

Damir Kedžo, predstavnik Hrvatske, javno je rekao da bi „Hurricane“ od njega dobile 12 poena.

"Drago nam je što je to rekao, uglavnom na Evroviziji i bude tako da komšije jedne drugima daju maksimalan broj poena", kroz osmeh je rekla Sanja.

Devojke ne kriju da očekuju da im ovo pojavljivanje otvori vrata u mnogim zemljama kada je muzika u pitanju i obećavaju da će još više raditi na sebi i budućim numerama.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track