LEPOTICU IZ ZATVORA IZVUKAO BIVŠI KGB-OVAC! Stariji je od nje skoro 3 DECENIJE, a ona ga zavolela i rodila mu TROJE DECE
Foto: Profimedia

turbulentno

LEPOTICU IZ ZATVORA IZVUKAO BIVŠI KGB-OVAC! Stariji je od nje skoro 3 DECENIJE, a ona ga zavolela i rodila mu TROJE DECE

Pop kultura -

Manekenka Elena Perminova kao dete živela u Sibiru i u nemaštini, pa je sa 16 napustila porodični dom i našla dečka sa kojim je veoma brzo upala u probleme - uhvatili su je kako diluje drogu u jednom noćnom klubu, nakon čega je završila u zatvoru. Njen život se, međutim, tek promenio iz korena kada ju je odatle "izvukao" njen sadašnji suprug Aleksandar Lebedev, bivši KGB-ovac i milijarder.

Naime, diler kojeg je Elena izdala pretio joj je smrću, a u Rusiji ne postoji zaštita svedoka pa je bila osuđena na 6 godina zatvora. Tada je nekako njen otac došao do Lebedeva koji je tada radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta. Nekoliko godina nakon, između Elene i 27 godina starijeg milijardera desila se ljubav, a od tada ga ona naziva svojim anđelom čuvarom.

U međuvremene je završila ekonomiju u Moskvi, a čak se i slikala za jedan poznati časopis, što su joj mnogi zamerili iako je ona više puta istakla da je nikada nije bilo sramota zbog toga. Danas živi normalniji i povučeniji život. Uživa sa svojim suprugom i decom Arinom, Egorom i Nikitom.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track