HOLIVUD SE OPUSTIO POSLE KORONE: Tom Henks umesto MASKE koristi MODNI DETALJ, Eros jaše konja, a Brigit šeta ćerku!
Foto: Profimedia

PAPARACO

HOLIVUD SE OPUSTIO POSLE KORONE: Tom Henks umesto MASKE koristi MODNI DETALJ, Eros jaše konja, a Brigit šeta ćerku!

Pop kultura -

Brigit Nilsen (56) pokazala je da može da se uživa i u kasnom majčinstvu. Danska glumica, koja je ćerku dobila u 54. godini, uslikana je dok je šetala ulicama Los Anđelesa.

foto: Profimedia

Brigit je naslednicu gurala na biciklu, dok joj je društvo pravio suprug Matija Desi. Ona je bila ležerno obučena - kosu je podigla u punđu, sa kačketom na glavi, bez trunke šminke i u beloj trenerci i dukserici, baš kao i Matija, koji je nosio trenerku. Inače, otkako je koronavirus malo popustio, glumica je gotovo svakodnevno aktivna i s ćerkom redovno izlazi u šetnje i u park.

foto: Profimedia

Frida je inače njeno peto dete, ali prvo s Matijom, koji je 15 godina mlađi od nje. Par je 11 godina pokušavao da dobije bebu, i na kraju su uspeli. Eros Ramacoti (56) lepo vreme iskoristio je da se posveti onome što najviše voli - jahanju konja. Italijanski pevač posetio je ergelu u kojoj je čest gost jer obožava ove plemenite životinje. Ako je sudeći po slikama, s njima je proveo ceo dan.

foto: Profimedia

Tom Henks (63) i dalje je oprezan, pa kuću ne napušta bez dobrog i temeljnog maskiranja. Holivudski glumac uslikan je kako vozi kola s maramom, čuvenom bandanom, preko lica.

foto: Profimedia

Društvo u automobilu mu je pravila supruga Rita Vilson (63), koja je dosta opuštenija od njega i nije nosila masku.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić / Foto: Profimedia/ Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track