KAD HOLIVUD NAZDRAVI SOKOM! Eva Mendez TREZNA već 12 godina, a Blejk Lajvli alkohol NIKAD nije okusila!
Foto: Profimedia

BEZ POROKA

KAD HOLIVUD NAZDRAVI SOKOM! Eva Mendez TREZNA već 12 godina, a Blejk Lajvli alkohol NIKAD nije okusila!

Pop kultura -

Život svetskih faca obmotan je luksuzom, koji podrazumeva i česte zabave. Ipak, mnogo je onih kojima su na partiju dovoljni voda ili sok jer su odavno raskrstili sa žestinom.

Tajra Benks

foto: profimedia

Supermodel je u jednom intervjuu opisala koliki je protivnik ispijanja alkohola. - Vrlo sam srećna što nisam zavisnik od alkohola. Nikada nisam probala drogu, a žestinu jednom sa 12 godina i nikada više! - istakla je lepotica.

Kristina Riči

foto: Profimedia

Američka glumica nije da nije bila sklona poroku. Ali danas spada u grupu onih slavnih ličnosti koje se radije late čaše vode. - Prošla sam kroz sve periode tokom mladosti. Ne mogu da kažem da nisam pila sa 20 godina, ali tada nisam mislila koliko je to dobro za moj dalji život. Danas ne pijem - bila je iskrena ona.

Naomi Kembel

foto: Profimedia

Manekenka je pre sedam godina opisala kako je dugo bila u zabludi kada je reč o pićima koja opuštaju. - Odustala sam od alkohola. Shvatila sam da me ne čini srećnijom - bila je jasna Naomi.

Lana Del Rej

foto: Profimedia

Kao ćerka milijardera, ova američka pevačica i kantautorka odrastala je u izobilju, što ju je u jednom trenutku povuklo na pogrešan put. Naime, Lana se borila sa zavisnošću od alkohola većinu svojih ranih tinejdžerskih godina, a konačno je prestala sa ovim porokom kada je napunila 20 godina i nakon preseljenja u Njujork sa ciljem da nastavi da se bavi muzikom.

Liona Luis

U jednom otvorenom intervjuu britanska pop i R&B pevačica otkrila je: - Ne pijem - mrzim ukus alkohola. Kada je moj debi singl "Bleeding Love" otišao na mesto broj jedan, slavila sam bezalkoholnim šampanjcem - priznala je umetnica.

Blejk Lajvli

foto: Profimedia

Jedna od omiljenih holivudskih glumica mlađe generacije i zvezda serije "Tračara" otkrila je ne samo da ne pije alkohol već i da ga nikada nije probala. To je i objasnila na veoma jednostavan način: - Alkohol je nešto za čim stvarno nemam želju.

Kim Kardašijan

foto: Profimedia

Uprkos raznim spekulacijama na njen račun, istina je da Kim Kardašijan Vest zapravo nikada ne pije alkohol. Njena sestra Kloi Kardašijan u jednom intervjuu to je i potvrdila: - Kim ne pije alkohol. Trudna ili ne, nikad ne pije.

Bred Pit

foto: Profimedia

Holivudski superstar nakon razvoda od jednako slavne koleginice Anđeline Džoli otvorio je svoju dušu i govorio o brojnim temama iz svoje intime. Među njima jeste i borba sa kojom se suočavao zbog zavisnosti od alkohola u prošlosti. Kada su ga pitali o njegovom iskustvu, jednostavno je objasnio: - Nisam više želeo tako da živim.

Džerard Batler

foto: Profimedia

Škotski glumac godinama se borio sa zavisnošću od lekova i alkohola, pre nego što je odlučio da potraži stručnu pomoć i ode na lečenje. Više od dve decenije kasnije Batler još vodi trezan način života.

Erik Klepton

foto: Profimedia

Engleski gitarista borio se sa zavisnošću od alkohola većinu vremena tokom svoje rane karijere. Nakon rođenja svog sina 1986. godine, Klepton je doneo odluku da zaista prestane sa alkoholom.

Eva Mendes

Glumica je bila zavisnik od alkohola, ali se podvrgla lečenju 2008. godine. Od tada ga više ne konzumira, a kako bi drugima skrenula pažnju na probleme koje ova zavisnost prouzrokuje, često je i otvoreno govorila o zavisnosti u brojnim intervjuima.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Profimedia

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja