EVO KAKO JE KEJT MIDLTON STVARNO PROŠLA U IZOLACIJI! Bilo je i uspona i padova, a ONI su joj pomagali oko dece!
Foto: Profimedia

objasnila

EVO KAKO JE KEJT MIDLTON STVARNO PROŠLA U IZOLACIJI! Bilo je i uspona i padova, a ONI su joj pomagali oko dece!

Pop kultura -

Kejt Midlton priznala je javno da je i u kraljevkoj porodici, kao i u mnogim drugim, bilo uspona i padova u jeku pandemije koronavirusa. Ono što joj je, izgleda, najteže palo bilo je to kako će naslednicima objasniti šta se tačno dešava. U tome su njoj i suprugu, princu Vilijamu, najviše u susret izašle škole koje pohađaj umališani.

"Imali smo uspona i padova baš kao i svaka druga porodica u izolaciji. Džordž je puno stariji od Luisa i iznenađena sam koliko je uviđao da se nešto događa", rekla je ona: "Iako nisam želela da ih plašim i preterujem, mislim da je bitno da im se neke stvari objasne na način koji će moći da shvate, prikladan njihovom uzrastu", objasnila je Kejt.

"Teško je objasniti maloj deci šta se događa, ali velika pomoć su nam bile i škole koje su u tom delu odradile odličan posao i pomogle nam da Džordžu, Šarloti i Luisu pobliže da objasnimo celu situaciju", iskreno je priznala vojvotkinja koja se, sa suprugom i troje dece, poslednjih meseci nalazi u izolaciji u porodičnoj kući u Norfolku.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/BBC/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track