SVI PRLJAVI POTEZI ANĐE I BREDA! Lavovska borba vodi se oko starateljstva, a bivši supružnici uopšte NE IGRAJU FER?!
Foto: Shutterstock, Profimedia

otkrivamo

SVI PRLJAVI POTEZI ANĐE I BREDA! Lavovska borba vodi se oko starateljstva, a bivši supružnici uopšte NE IGRAJU FER?!

Pop kultura -

Anđelina Džoli i Bred Pit i danas doživljavaju ozbiljne probleme oko starateljstva nad njihovo šestoro dece. Naime, brojni "prljavi" potezi isplivali su u javnost i strani mediji bruje o njima.

Na primer, Anđa je protekle godine navodno planirala da iskoristi prilično kompromitujući snimak bivšeg - u alkoholisanom stanju. Svađa koja se odvila u avionu malo pre nego što je taj snimak nastao vodi se kao prelomna tačka da se glumica odluči na zahtev za razvod braka. Iako video nikada nije obelodanjen, neimenovani izvor je tada za jedan tamošnji magazin ispričao kako je to bio ključni adut kojim ona planira da uništi bivšeg muža.

Bred joj, sa druge strane, uopšte nije ostao dužan - on je nešto kasnije, navodno, za jedan tabloid tvrdio je kako ima snimak drogirane bivše žene. Njegov tadašnji saveznik je, kako se dalje navodi, bio njen nekadašnji diler koji je bio spreman da otkrije detalje Anđelinine navodne borbe sa zavisnošću koja bi je koštala gubitka starteljstva nad decom.

Jedan od poslednjih, ali ne i manje intrigantnih poteza kojima je Džolijeva rešila da se posluži u ovoj četiri godine dugoj borbi za starateljstvo nad šestoro zajedničke dece je navodno i štrajkovanje glađu o kojem je pre neki mesec pisao izvesni tamošnji magazin. Izvor je tada isticao kako se Anđelina zbog cele situacije sa Bredom izgladnjuje, pa su svi iz njenog okruženja bili zabrinuti za njeno zdravlje.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Shutterstock, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track