NOVI DETALJI FILMA O ZDRAVKOVIĆU: Kuzmanović igra Tominog menadžera!
Foto: Damir Dervišagić

uskoro prva klapa

NOVI DETALJI FILMA O ZDRAVKOVIĆU: Kuzmanović igra Tominog menadžera!

Pop kultura -

Željko Joksimović sa saradnicima privodi kraju pripreme za snimanje svog filmskog prvenca "Toma" o Tomi Zdravkoviću, a pevačevog menadžera igraće Andrija Kuzmanović.

foto: Damir Dervišagić

Uspomenu na velikog boema i kralja kafana odlučili su da sačuvaju udruženim snagama Dragan Bjelogrlić, Željko Joksimović i Bane Obradović, koji za tridesetogodišnjicu njegove smrti spremaju film i seriju. - Neće ovo biti priča samo priča o Tominom životu, već i o ljudima koji su doskoro bili tu pored nas - izjavio je ranije Bjelogrlić.

foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Kasting još uvek traje i nije poznato ko će glumiti Tomu. Snimanje počinje u julu. Pored Tome, publika će dobiti prilike da upozna i njegovo blisko okruženje. Videćemo i Miku Antića, Zorana Radmilovića, Kemala Montena, Davorina Popovića, Silvanu Armenulić. Rediteljka palica biće poverana Bjeli, pa ne čudi izbor Kuzmanovića za jednu od važnih uloga. Glumac je kratko potvrdio da igra u filmu, ali da ne može više da govori o svojoj ulozi. Željko Joksimović radi muziku, a Tomine pesme publika će čuti u novom ruhu. Deo ekipe je i Tomin saradnik Bane Obradović, ali Kuzmanović ne tumači njega na velikom platnu. - Tomu pamtimo kao jednu muzičku legendu koja se više ne rađa. Ono što mogu da kažem jeste da će za tridesetogodišnjicu biti sniman film "Nema više tajni", ali ne kao biografija, već sam fenomen Tome Zdravkovića - objasnio je ranije Obradović.

foto: Marina Lopičić

Jedan od najvećih boema ženio se nekoliko puta, a smirio se kraj supruge Gordane, koja je u izjavama za medije isticala da je ponosna što su Željko Joksimović i njegov menadžer Bane Obradović odlučili da snime film o njenom suprugu. - To će biti izvanredan projekat. Ja neću da glumim, ali ću svakako da pomognem u vezi sa anegdotama. Reditelju ću da ustupim Tomina odela koja je nosio, a ako budu želeli, scene mogu da se snime i u našoj kući - rekla je Gordana.

foto: Marina Lopičić

Kurir/ Foto:Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track