BILA JE 13 GODINA U BRAKU S KOLEGOM: Imali su samo jednu ŽELJU na venčanju, a posle kraha BRAKA usledio je PAKAO i borba
Foto: Dado Đilas

Ostali u dobrim odnosima

BILA JE 13 GODINA U BRAKU S KOLEGOM: Imali su samo jednu ŽELJU na venčanju, a posle kraha BRAKA usledio je PAKAO i borba

Pop kultura -

O ljubavi ovog poznatog glumačkog para svi su brujali, a mnoge je iznenadio neobičan zahtev koji su imali na dan venčanja.

Poznati glumci Ana Sofrenović i Dragan Mićanović voleli su se dugih 13. godina. Pre toga su se godnama zabavljali i važili su za skladan par.

Oni nisu želeli svadbu već su organizovali venčanje na koje su došli samo roditelji. Matičarki su tražili samo jedno - da dođe tačno u ponoć i tada ih venča.

foto: Dragan Kadić

U braku su dobili dve ćerke, Ivu i Lenu. Razveli su se 2011. Ana Sofrenović je na kraju priznala da je posle kraha tog braka dožvela nervni slom i da je pala u depresiju. Ona je u najtežim trenucima i svojim ćerkama napisala pismo u kojima je otkrila da joj je teško.

"Da ja sam daleko od savršenstva, htela sam da menjam svet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gde treba, ali naravno život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povredila jer sam se osećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna tako da nema ljutiš...Samo gledam kako da ovo rešim najbolje moguće...hvala vam za podršku znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvek. Guramo dalje...", napisala je Ana svojevremeno na društvenim mrežama.

foto: Dragan Kadić, Dado Đilas

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track