DŽEJ LO IMALA JE SAMO ZA PARČE PICE: Pevačica se sada kupa u LUKSUZU, a ovako je nekada ŽIVELA! Nije bilo lako!
Foto: Profimedia

NIJE ODUVEK BILA POPULARNA

DŽEJ LO IMALA JE SAMO ZA PARČE PICE: Pevačica se sada kupa u LUKSUZU, a ovako je nekada ŽIVELA! Nije bilo lako!

Pop kultura -

Dženifer Lopez danas ima slavu o kojoj je nekada samo mogla da sanja, a malo ko zna detalje iz njenog privatnog života.

Pevačica je rođena 24. jula 1969. godine u Bronksu, predgrađu Njujorka. Njeni roditelji su Portorikanci, a svoju privrženost majci Lupe uvek je javno isticala. Detinjstvo je provela u malom stanu i u ne baš zavidnoj finansijskoj situaciji.

foto: Profimedia

Kada je završila srednju školu, našla se na velikom raskršću i pred velikom odlukom. Njena mama je želela da upiše koledž, dok je ona imala sasvim drugi plan. Kada je roditeljima saopštila da želi da postane glumica i plesačica, od njih nije dobilja podršku kakvu je očekivala. U tom trenutku sa mjkom nije bila u najboljim odnosima, ali danas kaže da joj je zahvalna na svemu.

"Mislila sam da će pokazati saosećanje. Umesto toga, rekla je, 'Nemoj me više nikada zvati dok plačeš. Želela si da budeš u ovom poslu i bolje ti je da ojačaš'. I ojačala sam", rekla je pevačica.

"Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio".

Kada je napunila 21. godinu, preselila se u Los Anđeles kako bi ostvarila svoje snove. Živela je sa nekoliko cimera u jednom stanu, u ne baš dobrim uslovima, ali kaže da je za taj period vežu najlepše uspomene. "Sećam se da sam imala toliko novca da sebi mogu da kupim samo parče pice dnevno". Prošlo je nekoliko godina dok nije dobila prvi veliki posao, a nakon toga uloge su se nizale i ova lepotica uspela je da ostvari svoj veliki san.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track