STIVEN IZ LUDIH 70-IH OPTUŽEN DA JE SILOVAO 3 ŽENE! Platio kauciju 3,3 miliona $! Preti mu doživotna
Foto: Profimedia

ŠOK!

STIVEN IZ LUDIH 70-IH OPTUŽEN DA JE SILOVAO 3 ŽENE! Platio kauciju 3,3 miliona $! Preti mu doživotna

Pop kultura -

Zvezda "Veselih sedamdesetih", glumac Deni Masterson (44), optužen je za silovanje tri žene između 2001. i 2003. godine, potvrdili su tužioci u Los Anđelesu.

Glumac je uhapšen u sredu, ali je ubrzo i pušten uz kauciju od 3,3 miliona dolara. Reč je o optužbama za silovanja koja su se navodno dogodila između 2001. i 2003.

Glumac je optužen za čak tri slučaja silovanja, javlja CNN.

"Masterson je nevin, uvereni smo da će biti oslobođen kada svi dokazi konačno izađu na videlo i svedoci budu imali priliku svedočiti", poručio je njegov advokat Tom Meserau.

foto: Profimedia

Dodao je kako su glumac i njegova supruga u potpunom šoku.

- Ali su utešeni znajući da će u konačnici istina izaći na videlo. Ljudi koji poznaju gospodina Mastersona znaju njegov karakter i da su ove optužbe lažne - rekao je advokat.

foto: Profimedia

Vlasti navode kako je glumac optužen za silovanje 23-godišnje žene 2001, a zatim je navodno silovao 28-godišnju ženu u 2003. i 23-godišnju ženu iste godine. Svi navodni zločini dogodili su se u glumčevoj kući u Holivud hilsu.

Suđenje je na rasporedu 18. septembra, a ako mu se dokaže da je kriv, mogao bi da dobije 45 godina iza rešetaka. Takođe, nije isključena ni doživotna zatvorska kazna.

foto: Profimedia

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track