NAJBLIŽI SE OPROSTILI OD REDITELJA! Hana Selimović: Volim te Igore, putuj u svetlost i u SPOKOJ!
Foto: Damir Dervišagić

POSLEDNJE ZBOGOM

NAJBLIŽI SE OPROSTILI OD REDITELJA! Hana Selimović: Volim te Igore, putuj u svetlost i u SPOKOJ!

Pop kultura -

Jedan od najboljih reditelja mlađe generacije Igor Vuk Torbica, koji je pre nedelju dana tragično preminuo u 33. godini, ispraćen je danas u Rovinju. Kremaciji su prisustvovali članovi njegove porodice i devojka, glumica Hana Selimović, koja se potresnom porukom oprostila od svoje najveće ljubavi.

- Nadivniji moj, rođeni moj, putuj u svetlost i u spokoj. Volim te, snažno i nezaustavljivo, biću sve čemu si me naučio, obećavam. Šta god da ovaj život još nanese na svojim čudnim valovima, tvoja sam, zauvek - napisala je Hana..

foto: Damir Dervišagić

Igor Vuk Torbica rođen je u Drvaru, a odrastao je i školovao se u Rovinju. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti 2013. godine u Beogradu u klasi profesorke Alise Stojanović. Kao najbolji student pozorišne režije u generaciji dobitnik je nagrade "Hugo Klajn". U Beogradu, koji je voleo i odabrao, napravio je neke od svojih najboljih predstava, kao i u Zagrebu, Ljubljani, Novom Sadu, Rijeci, Somboru, Bitolju. "Hinkeman", "Carstvo mraka", "Mizantrop", "Tartif", "Tit Andronik", "Krvave svadbe", neki su od naslova po kojima ćemo ga pamtiti.

Komemoracija će se održati 7. jula u Zagrebačkom kazalištu mladih, a nema još informacija da li će to učiniti i kolege u Beogradu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track