SAD MOŽE PRED MATIČARA! BIKOVIĆ KUPIO STAN NA DORĆOLU: Gajba ima 60 kvadrata i gleda na Dunav! (FOTO)
Foto: Tamara Trajković

glumac se konačno skućio

SAD MOŽE PRED MATIČARA! BIKOVIĆ KUPIO STAN NA DORĆOLU: Gajba ima 60 kvadrata i gleda na Dunav! (FOTO)

Pop kultura -

Poslednjih nekoliko godina Miloš Biković jedan je od najuspešnijih naših glumaca, što je rezultat i njegove veoma velike posvećenosti poslu. Od brojnih snimanja nije stizao da se toliko posveti privatnom životu, za šta je konačno došao trenutak.

Naime, Kurir Stars saznaje da Biković kupuje stan u Beogradu. Glumca je naš foto-reporter prošle nedelje uslikao kako obilazi svoj budući krov nad glavom u izgradnji, u okviru elitnog naselja podno Kalemegdana na Dorćolu.

foto: Tamara Trajković

Zaposleni na građevini otkrili su nam da je glumac za sebe izabrao nekretninu od oko 60 kvadratnih metara i da će radovi biti završeni do kraja godine. Miloš će zasad, kako saznajemo od njegovih prijatelja, živeti sam u njemu, a uskoro planira da krene u kupovinu nameštaja i dekoracije kojom će oplemeniti prostor.

1 / 4 Foto: Tamara Trajković

Miloš je godinama živeo kao podstanar u raznim delovima našeg glavnog grada, a takođe zbog prirode posla živeo je i u Moskvi, kao i u Sankt Peterburgu, ali ova novogradnja u starom delu grada, sa pogledom na Dunav i kej, najviše mu se dopala.

foto: Tamara Trajković

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Milošem, ali on nije odgovarao na naše pozive. Inače, Biković je u jednom intervjuu ispričao da je od prvog honorara u Rusiji obezbedio krov nad glavom svojoj majci.

foto: Antonio Ahel/ATAImages, Ljubomir Radanov

- Kupio sam joj stan. Njoj pokloni nisu toliko važni, ali celog života je bila podstanar. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je bila porodica zemljoradnika koja je generacijama sticala, a nakon Drugog svetskog rata, zbog nacionalizacije, sve smo izgubili. I moj otac je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Mene je dočekao svet sa krizom, ratom, inflacijom... - otkrio je glumac, kojem je glumački talenat i to što je veoma vredan donelo mogućnost da život promeni iz korena.

foto: Kurir

Kurir/ Foto: Tamara Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track