MIMA KARADŽIĆ BIĆE VOĐA HULIGANA: Glumac snima seriju DRIM TIM, a evo ko igra fudbalere!
Foto: ATA Images, Profimedia

Uskoro

MIMA KARADŽIĆ BIĆE VOĐA HULIGANA: Glumac snima seriju DRIM TIM, a evo ko igra fudbalere!

Pop kultura -

Sportsko čudo Među glumcima u ovoj komediji o malom klubu s periferije Beograda u ambicioznom pohodu na kup su i Jelisaveta Orašanin, Nenad Okanović i Bojan Dimitrijević

Nakon filma i serije „Montevideo, bog te video“ publika će moći da uživa u još jednom projektu čiji su junaci fudbaleri.

Pod rediteljskom palicom Dejana Zečevića u ponedeljak će pasti prva klapa sage „Drim tim“. Serija je nastala na osnovu nepotvrđene biografije zvezdarskog Maradone, čuvenog Ingeta. Nesrećan zbog neuspešne fudbalske karijere, naš lka s velikim žarom uči svoje sinove da postanu vrhunski fudbaleri. - Kod Zvezdarske šume je postojao mali klub po kome je i nastala naša priča o bračnom paru sa 11 sinova. Serija je po žanru romantična komedija koja se bavi time da ako veruješ u nešto kao što taj klub, možeš stići do finala kupa i prve lige - objašnjava scenarista Miloš Radović.

foto: ATA Images

Lazar Ristovski se vraća glumi, a suprugu će mu igrati Tanja Šojić. - Hteo sam da dovedem svih 11 sinova, ali nisam još zapamtio kako se svi zovu. Tu su dvojica, Milan Kolak i Aleksandar Filimonović - rekao je Ristovski.

Deo ekipe je i Milutin Mima Karadžić, koji igra, današnjim rečnikom rečeno, huligana, odnosno vođu navijača. - S velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv. Naš fudbalski tim nema brojne navijače, ali ima vođu Čaliju, kog igram - otkrio je Karadžić.

Posle niza serija o kriminalu na male ekrane naredne godine uz pomoć „Telekoma Srbije“ dolazi jedna topla duhovita i romantična priča. Milan Kolak nastavlja saradnju s Ristovskim nakon filma i serije „Kralj Petar Prvi“. - Laza nas je prvo namučio na snegu i ledu, a sad smo se pržili na plus 40. Scenario sam pročitao u dahu i iskreno se zabavio. Igram Miku Blefa, jednog od najboljih fudbalera. Radujem se što ćemo oživeti priču o turbulentnoj porodici i njihovim snovima koja nemoguće čini mogućem - ističe Kolak.

Filimonović je u Beograd stigao iz Holivuda, a trenirao je fudbal i naslednik je legende Partizana. - Karijera me odvela u inostranstvo i srećan sam što imam priliku da se vratim - kaže glumac.

U seriji ćemo gledati Jelisavetu Orašanin, Nenada Okanovića, Bojana Dimitrijevića i Momu Pićurića.

Izazov Danica Ristovski: Biću fudbalski komentator

Danica Ristovski kaže da tumači ulogu radio-reportera koji prenosi fudbalske utakmice. - Ovo će za mene biti nešto potpuno novo, uloga kakvu do sada nikada nisam igrala. Želim i samu sebe da iznenadim. Fudbalskim žargonom, jurišam ka golu i nadam se će ovo biti veliki pogodak za sve nas - objasnila je Danica Ristovski.

foto: ATA Images

Kurir / Deana Đukić

Foto: Profimedia, ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track