NIK KORDERO UMRO OD KORONE! Glumčeva žena oglasila se potresnim rečima: Mesecima se LAVOVSKI borio!
Foto: Profimedia

strašno

NIK KORDERO UMRO OD KORONE! Glumčeva žena oglasila se potresnim rečima: Mesecima se LAVOVSKI borio!

Pop kultura -

Glumac Nik Kordero preminuo je od komplikacija izazvanih koronavirusom, nakon nešto više od 90 dana lavovske borbe u bolnici u Njujorku. Kako prenose strani mediji, Nik je hospitalizovan još u martu te smešten na intenzivnu negu sa upalom pluća.

Tokom terapije, bio je na lekovima za proređivanje krvi, ali su tek oni izazvali brojne komplikacije. Naime, kada su ga "skinuli" sa tih lekova, dobio je unutrašnje krvarenje i krvni ugrušak u nozi, zbog čega su lekari odlučili da mu amputiraju nogu u aprilu.

Njegova supruga Amanda Klots oglasila se putem društvene mreže Instagram te se oprostila od svog dragog potresnim rečima. Za sobom, ostavio je i jednogodišnjeg sina Elvisa.

"Bog ima još jednog anđela na nebu. Moj najdraži je jutros preminuo. Srce mi je slomljeno i ne mogu da zamislim život bez njegove svetlosti. Hvala njegovim ljubaznim, mudrim lekarima punim razumevanja. Danas, dok je umirao, molili smo se i pevali njegovu omiljenu pesmu, 'Live your life'. Borio se kao lav. Vollim te zauvek, moj slatki čoveče", napisala je ona.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track