AMBER JE SOCIOPATA: Isplivale ŠOK poruke asistenta Džonija Depa! Ona ga je zlostavljala, NISU SMELI DA BUDU ZAJEDNO!
Foto: Profimedia

PRLJAV VEŠ

AMBER JE SOCIOPATA: Isplivale ŠOK poruke asistenta Džonija Depa! Ona ga je zlostavljala, NISU SMELI DA BUDU ZAJEDNO!

Pop kultura -

Asistent Džonija Depa istakao je kako je glumčeva bivša supruga Amber Herd je ta koja je u njihovom odnosu bila "sociopata", "zlostavljačica" i "makijavelijanska vladarka".

Na suđenju u parnici koju glumac vodi protiv jednog "lista" koji ga je nazvao "zlostavljačem", Depov pomoćnik Stiven Dojters izneo je niz dokaza protiv Herdove i u svom iskazu tvrdi da je glumica Depa izložila "godinama zlostavljanja" i da je on bio "izuzetno iznenađen i zgrožen" kada su se u javnosti pojavile priče o tome kako je upravo ona zatražila zabranu pristupa protiv glumca.

foto: Profimedia

Dojters je izjavio da je osetio olakšanje kada se Dep razveo, a pročitana je i poruka koju je pomoćnik poslao Depovom prijatelju, glumcu Polu Betaniju. Dojters je slikovito opisao sve u porukama:

"Sociopatska kobila. Netalentovana pi*ka. Zbogom lošem stanju. Da, mislim na Amber, a ne mamu iako je i ona bila sam đavo."

Što se odnosa Depa i Herdove tiče, Dojters je smatrao da se radi o dvoje ljudi koji su se voleli, ali nikada nisu smeli da budu zajedno. Ali dodao je i da nikada nije video Depa da je bio nasilan prema njoj niti da joj je pretio. Ipak, na kraju je dodao da bi stao na njenu stranu da je do nasilja došlo.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track