HASELHOFA SVI ZNATE IZ ČUVARA PLAŽE, DANAS SLAVI 68. ROĐENDAN: Život su mu obeležili RAZVODI, skandali, a nju sad ŠETA!
Foto: Profimedia

BURNA PROŠLOST

HASELHOFA SVI ZNATE IZ ČUVARA PLAŽE, DANAS SLAVI 68. ROĐENDAN: Život su mu obeležili RAZVODI, skandali, a nju sad ŠETA!

Pop kultura -

Dejvid Haselhof slavi 68 rođendan, a o njegovom životu malo ko zna. Ono što niko ne bi pomislio je da je gluma zapravo dala Haselhofu samopouzdanje, koje ranije nije imao.

foto: Youtube Printscreen

Glumac je poznat po ulozi Miča Bjukenona u seriji "Čuvari plaže", a žene su naprosto ludele za njim. Jedna tajna sa snimanja serije je nedavni otkrivena, a to je da je Dejvid imao pretanke noge za lik tako jakog čuvara plaže. Njegove ruke i torzo bili su dobro razvijeni, ali noge i ne baš pa su zato producenti našli osobu koja će ga menjati u scenama kada su noge u prvom plavu.

Haselhof se takođe oprobao u muzičkoj industriji, zbog čega su ga pojedini i ismevali. Haselhof se osamdesetih oženio glumicom Ketrin Hiklend, ali ova veza se završila razvodom. 1989. je još jednom upustio u bračne vode i oženio glumicu Pamelu Bač, sa kojom ima dve ćerke Tejlor i Hejli. Ovaj brak je potrajao do 2006. godine, kada je Dejvid podneo zahtev za razvod.

foto: Profimedia

Ono po čemu ga mnogo ljudi zna jeste niz skandala koje je ređao u poslednje vreme. Tako je Dejvid u alkoholisanom stanju pre 11 godina u Londonu uništio hotelsku sobu i udario lekara, a pre toga je u javnost dospeo video na kojem pijan na podu kupatila pokušava da jede hamburger.

Razvodi i alimentacije doveli su ga do ivice bankrota, a iz lošeg psihičkog stanja izvukla ga je veza sa Hejli Roberts sa kojom je već sedam godina i koja je čak 29 godina mlađa od njega. Na leto 2018. godine on i Hejli Roberts su izgovorili jedno drugom sudbonosno "da".

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track