ŠOK ODBRANA BANETA VIDAKOVIĆA! Evo šta je glumac izjavio na saslušanju posle hapšenja zbog DROGE!
Foto: Marina Lopičić

Pušten na slobodu

ŠOK ODBRANA BANETA VIDAKOVIĆA! Evo šta je glumac izjavio na saslušanju posle hapšenja zbog DROGE!

Pop kultura -

Glumac Branko Bane Vidaković (61), koji je zajedno sa M. I. (40) uhapšen na Vračaru u Beogradu, sumnjiči se za rasturanje i posedovanje narkotika. Policija je kod njih pronašla 30 grama heroina

Obojica su se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izjasnila da nisu krivi, odnosno da droga nije bila namenjena za rasturanje, već za ličnu upotrebu.

Podsetimo, uhapšeni su u trenutku kada su seli u automobli "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli. Inače, 20 grama heroina je bilo sakriveno u medicinskoj zaštitnoj masci M. I., a uhapšeni su u trenutku kada su seli u automobli "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli. Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica, sa više od 20 grama takve susptance, a u prostorijama koje je navodno koristio Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i još dve kesice sa više od pet grama takve supstance.

Glumac se na društvenim mrežama oglasio posle puštanja na slobodu, poručivši prijateljima da je kod kuće.

"Alo braćo fejsbučari, samo da javim, kući sam, živ i zdrav...Nisu me ni iznervirali mnogo... Pala buva na slona", napisao je Vidaković.

foto: Petar Latinović

Kurir.rs/Večernje novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track