KANJE VEST ODRŽAO PRVI MITING! Pokrenuo predsedničku kampanju ogromnom tajnom iz života sa Kim: Reper plakao pred SVIMA!
Foto: Profimedia

drama

KANJE VEST ODRŽAO PRVI MITING! Pokrenuo predsedničku kampanju ogromnom tajnom iz života sa Kim: Reper plakao pred SVIMA!

Pop kultura -

Mitingom u Čarlstonu reper Kanje Vest zvanično je pokrenuo svoju kampanju za predsedničke izbore ove godine u SAD. Na sebi je nosio zaštitni policijski prsluk, svojoj publici obraćao se bez mikrofona, a na potiljku obrijao je "2020".

foto: Profimedia

Pošto nije imao pripremljen govor sve vreme se šetao dok je pričao, pa u jednom trenutku i zaplakao, uglavnom govoreći o prekidu trudnoće. Naime on je, između ostalog, otkrio da je Kim njihovo prvo dete htela da abortira i da je ta odluka "stajala" sve dok njega Bog nije inspirisao da se posveti porodici.

Ujedno, obećao je milionske nadoknade svima koji žele da imaju decu.

Skup je, inače, bio poluzatvorenog tipa zbog korone i mogli su da prisustvuju samo oni koji su se prethodno registrovali. Pojedinci su se zapitali da li je ova kandidatura samo reklama za njegovu muzičku karijeru, a spekuliše se i o njegovoj objavi na Tviteru koja je izbrisana - a navodno je reč o listi pesama s novog albuma.

Kanje se kandiduje za predsednika kao član "Birthday Party" čiji je sam osnivač.

foto: Profimedia

On je svoju kandidaturu najavio 4. jula, a već je propustio rok da se prijavi za glasački listić u nekoliko država, što nije jednostavno, jer treba prikupiti dovoljan broj glasova. Zbog svega toga ostaje neizvesno da li će njegovo ime biti na glasačkim listićima, prenose strani mediji.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track